Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nezadovoljni malinari
  • 28.07.2017. 18:00

Malinari prenoćili ispred Natural Food-a

Novo okupljanje malinara najavljeno je i u Brestovskom kod Kiseljaka, gdje se očekuje nastavak sastanka sa predstavnicima poduzeća Orange plus d.o.o.

Foto: onepony/bigstockphoto.com
  • 2.460
  • 200
  • 0

Grupa malinara prenoćila je ispred ispred kompanije Natural Food u Vitezu i najavljuju da će im se danas na mirnom prosvjedu zbog otkupnih cijena pridružiti i ostali uzgajivači malina, potvrđeno je za Fenu iz Operativnog centra MUP-a Srednjobosanske županije, piše oslobođenje.ba.

"Između 10 i 15 malinara je prenoćilo ispred kompanije Natural Food i očekuju da im se danas pridruže i ostali", precizirali su iz policije. Novo okupljanje malinara najavljeno je i u Brestovskom kod Kiseljaka, gdje se očekuje nastavak sastanka sa predstavnicima poduzeća Orange plus d.o.o.

Prema informacijama iz MUP-a SBK-a, u četvrtak navečer je ispred prostorija ovog poduzeća u Kiseljaku boravilo između 200 i 300 malinara, čekajući ishode pregovora o otkupnim cijenama, a sastanak se očekuje i danas.

Foto: onepony/bigstockphoto.com


Tagovi

Malinari Cijena Otkup BiH Orange plus Natural Food Vitez Prenoćili


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]