Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Naše je bolje
  • 13.09.2018. 10:45

Kvalitetni domaći proizvodi - benefit za proizvođače i bezbjednost za potrošače

Još više pažnje bit će posvećeno edukaciji i podizanju svijesti potrošača o kvalitetu domaće proizvodnje, uz nastavak podrške proizvođačima koji imaju kvalitet za evropsko tržište da budu prepoznatljivi, odnosno da izgrade brend.

Foto: Ranka Vojnović
  • 235
  • 23
  • 0

Mnogo domaćih proizvoda iz Republike Srpske ima evropski kvalitet, rekao je Predrag Gluhaković, ministar trgovine i turizma na otvaranju Konferencije "Brendiranje domaćih proizvoda - Naše je bolje", održanoj u Bijeljini. Gluhaković je pozvao građane Srpske da više kupuju domaće proizvode jer bi se tako ostvarili brojni benefiti za proizvođače, kao i bezbjednost za potrošače, jer bi se koristili kvalitetni proizvodi.

Gluhaković je istakao da će Ministarstvo trgovine i turizma, u saradnji sa udruženjima potrošača i trgovcima, intenzivirati promociju domaćih proizvoda u RS. Prema njegovim riječima, još više pažnje bit će posvećeno edukaciji i podizanju svijesti potrošača o kvalitetu domaće proizvodnje, uz nastavak podrške proizvođačima koji imaju kvalitet za evropsko tržište da budu prepoznatljivi, odnosno da izgrade brend.

Učesnici konferencije pohvalili su napore Vlade RS na konstantnom pružanju podrške domaćoj proizvodnji, a istaknuto je i da višegodišnja kampanja i promocija domaće proizvodnje doprinose boljem plasmanu i prisustvu proizvoda u velikim trgovačkim centrima.

Na konferenciji, koju je organizovalo Ministarstvo trgovine i turizma, obrađena je tema brendiranja domaćih proizvoda, te predstavljene dosadašnje aktivnosti resornog ministarstva u kampanji "Naše je bolje". U okviru konferencije održan je sajam na kojem su predstavljeni proizvodi najznačajnijih proizvođača iz prehrambene industrije u Srpskoj, a promovisan je i novi broj biltena "Najbolje iz Srpske", kao i novi spot za kampanju "Naše je bolje".

 


Tagovi

Naše je bolje Domaći proizvodi Predrag Gluhaković Brendiranje


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.