Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • KLUB
  • 09.03.2019. 11:00

Krenuo si orati, nabrala si divlje zelje, ojarila se koza – pokaži nam

Često puta nam se pohvalite na našoj Facebook stranici kako ste počeli sa oranjem. Neki dan je netko objavio fotografiju vezanja malina. Imali smo i fotografiju električnog mlina za brašno. Jednoj čitateljici je procvao limun, jedan je već posadio krompir. A kad krenu gljive, e to je pravo veselje.

Foto: Adriana Rajič
  • 208
  • 54
  • 1

Krenuli su radovi svake vrste - od bašče, plastenika, preko polja do voćnjaka. Dok je poslova u štali i oko životinja sve vrijeme. Što bi mnogi rekli - 24 sata na dan. Uskoro ćemo i gljive po šumi brati, kuke već beremo, sad će i drugo samoniklo bilje. 

Toliko je motiva u seoskom životu da bi imali o čemu pisati i pričati cijeli dan, svaki dan. 

Često puta nam se pohvalite na našoj Facebook stranici kako ste počeli sa oranjem. Neki dan je netko objavio fotografiju vezanja malina. Imali smo i fotografiju električnog mlina za žito (o kojem ćemo pisati, obećajemo). Jednoj čitateljici je procvao limun, jedan je već posadio krompir.  A kad krenu gljive, e to je pravo veselje. 

Ali, znate šta - te fotografije malo tko vidi. Vide ih samo oni koji su nešto komentirali ispod objave na Facebooku - i mi. A mi, ja osobno, bih htjela te fotografije viđati na našem KLUB-u. 

Što je KLUB

KLUB je društvena mreža našeg portala. To vam je kao Facebook za poljoprivrednike, kako one ozbiljne, tako i za one koji se poljoprivredom bave iz hobija. KLUB vam je za sve ljubitelje prirode, domaćih proizvoda, tradicije, seoskog turizma... 

Na KLUB-u naši čitatelji objavljuju fotografije iz svoje okolice, ali i zabavne fotke s interneta koje nas kroz dan nasmiju i uvesele, postave i kakav link na zanimljivost iz svijeta, postavljaju pitanja, traže savjete, daju savjete, komentiraju... Šalju si međusobno poruke. Kratko rečeno, druže se

A tijekom godine imamo akcije i nagrađujemo najaktivnije i najvjernije. Posljednja takva akcija je bila super fora i zvala se: 

Bolje da se logiraš, nego da se drogiraš ;)

Što trebaš napraviti? Ako već nisi, registriraj se na naš portal. Potpuno je besplatno - sve vrijeme. Nećemo ti iskočiti za mjesec dana i tražiti broj računa, ne boj se. Nakon toga klikni na KLUB možeš postaviti što ti srce želi, sigurni smo da imaš puno toga za pokazati. Ako fotke budu super, rado ćemo ju objaviti uz kakav članak, uz tvoje dopuštenje, naravno. 

Registracijom imaš pravo objavljivanja i u našem Poljoprivrednom oglasniku - pet besplatnih oglasa mjesečno. 

Zar ovo nisu dovoljni razlozi da nam se još danas pridružiš pa da vidimo što se događa uzduž i poprijeko i naše zemlje i naše planete. Obradovat će nas svaka tvoja objava! Ajmo! 

P.S. Ako ti zatreba pomoć, viči - u inbox, na mail, na FB. 


Tagovi

KLUB Društvena mreža Fotografije Zanimljivosti Savjeti


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.