• Paljenje sijena
  • 19.04.2017. 14:00

Komšiji zapalio 300 bala sijena!

Procijenjena šteta je hiljadu maraka!

Foto: Bigstockphoto/fotoandrius
  • 1.042
  • 53
  • 0

Čak 300 bala sijena zapalio je H.Z. komšiji I.K. iz Ljubije kod Prijedora pričinivši u mu štetu od hiljadu maraka! Naime, Policijskoj stanici Prijedor 1, SOP LJubija, dana 13.04.2017. godine obratilo se lice I.K. iz LJubije, te prijavilo da mu je istog dana, od strane nepoznatog lica izvršeno paljenje 300 bala sijena, koje su bile složene i pokrivene na zemljišnoj parceli njegovog vlasništva, čime je počinjeno krivično djelo "Oštećenje tuđe stvari".

Istog dana, nakon završenog uviđaja na licu mjesta, policijski službenici došli su do saznanja da bi izvršilac ovog krivičnog djela moglo biti lice H.Z. iz Ljubije. Pronalaskom navedenog lica i izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni upotrebom otvorenog plamena izvršio paljenje sijena vlasništvo oštećenog, pričinivši mu na taj način materijalnu štetu i uznosu od oko 1.000 KM.

Nakon kompletiranja predmeta protiv lica H.Z., Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo "Oštećenje tuđe stvari", navode iz policije.

Foto: Bigstockphoto/fotoandrius


Tagovi

Sijeno Palež Policija Šteta


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi