Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 27.04.2023. 18:00

Kako će izgledati John Deere model traktora 2024.?

Poručuju da će kupci s poboljšanjima postići najviši nivo efikasnosti precizne poljoprivrede i lakoće upotrebe, a njihovi traktori biti spremni za budućnost

Foto: John Deere
  • 74
  • 17
  • 0

John Deere će sa svojim modelom traktora iz 2024. podići poljoprivredu na viši nivo integrišući novi G5 CommandCenterTM displej u svim mašinama serije 6, 7, 8 i 9 što će dodatno poboljšati udobnost voženje, poručuju iz ove kompanije. 

Mnogobrojna poboljšanja

Novi G5Plus CommandCenter obuhvata dokumentaciju, sinhronizaciju podataka, JDLink konekciju, primjenu varijabilne brzine, kontrolu sekcija i AutoTrac navođenje kao standard na svim šestocilindarskim traktorima serije 6R, 7, 8 i 9.

Veći ekran

Od prethodnog ekrana 12,8-inčni G5Plus CommandCenter je veći za 33 posto. Dolazi sa 1080P i mnogo bržim procesorom. Poručuju da će kupci s ovim ažuriranjem, postići najviši nivo efikasnosti precizne poljoprivrede i lakoće upotrebe, a njihovi traktori biti spremni za budućnost.

Udobnost operatera

Model 2024. John Deere 6R postavlja nove standarde i donosi nove inovacije koje poboljšavaju udobnost operatera. Redizajnirani stub i upravljanje volanom pružaju novi nivo udobnosti, posebno u performansama na putu. Novi sistem prigušenja dostupan je na Premium i Ultimate sjedištima.

Poboljšana udobnost operatera i upravljanje mašinom

Model 2024 7R ima novi sistem upravljanja s 50 posto povećanjem kapaciteta upravljanja, što je omogućeno većim cilindrima upravljanja koji su standardno ugrađeni u sve mašine iz ove serije Kako bi se povećala udobnost rukovaoca, novi sistem upravljanja je kao kod automobila. Prirodno se ponovo centrira i značajno poboljšava držanje linije. Poznato kao reaktivno upravljanje, ova funkcija se može lako aktivirati preko softverskog tastera na CommandCenter-u.

Dva dodatna prednja kočiona diska poboljšavaju iskustvo rukovaoca i transportne performanse. Svi traktori 7, 8 i 9 imaju novi ugaoni ekran visoke rezolucije i ugrađeni StarFire 7000.


Tagovi

John Deere Traktori G5 CommandCenterTM displej G5Plus CommandCenter Poboljšanje Traktor budućnosti


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Da li u BIH nedjeljom i državnim praznicima zabraniti radove koji remete javni red i mir?

30


Glasova: 11

Da 36,7%

Glasova: 14

Ne 46,7%

Glasova: 5

Ne zanima me ni rad ni nedjelja 16,7%

Pregled ankete

Pregled ankete