Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Razvoj ruralne ekonomije
  • 28.03.2017. 18:00

I paletar pomaže razvoju ruralne ekonomije

Visokopodizni elektro paletar, BT Staxio W-serije SWE 140, nabavljen je u okviru projekta "Razvoj ruralne ekonomije sa fokusom na poljoprivrednu proizvodnju na području grada Tuzla", koji je finansiran iz budžeta Grada Tuzla.

Foto: grad.tuzla.ba
  • 437
  • 24
  • 0

Primopredaja paletara za premještanje roba u okviru postojeće hladnjače izvršena je u krugu poljoprivredne zadruge "Agropromet" Tuzla. Visokopodizni elektro paletar, BT Staxio W-serije SWE 140, nabavljen je u okviru projekta "Razvoj ruralne ekonomije sa fokusom na poljoprivrednu proizvodnju na području grada Tuzla", koji je finansiran iz budžeta Grada Tuzla.

Nudeći nosivost kapaciteta od 0,8 do 1,4 tona, uz izvrsnu vidljivost kroz kran, pružaju intuitivne kontrole i mogu se vozi s upravljačem u uspravnom položaju za bolju sposobnost manevriranja u skučenim prostorima.

Cilj projekta kojeg realizuje Udruženje BOSPER je doprinijeti povećanju kapaciteta za razvoj održive poljoprivredne proizvodnje na području grada Tuzla u funkciji povećanja proizvodnje hrane, te stvaranje novih prihoda.

Foto: grad.tuzla.ba


Tagovi

Tuzla Paletar Ruralna ekonomija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.