Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prosvjed poljoprivrednika
  • 12.02.2016. 15:30

Grčki poljoprivrednici jure policiju!

Više tisuća grčkih poljoprivrednika sukobilo se upravo danas s policijom ispred zgrade Ministarstva poljoprivrede u Ateni zbog najavljene reforme mirovinskog sustava i podizanja poreza.

  • 593
  • 80
  • 0

Nemiri u Grčkoj se nastavljaju. Poljoprivrednici su na ulicama i graničnim prijelazima već 10-ak dana. Više tisuća grčkih poljoprivrednika sukobilo se upravo danas s policijom ispred zgrade Ministarstva poljoprivrede u Ateni zbog najavljene reforme mirovinskog sustava i podizanja poreza.

Grčka pod invazijom poljoprivrednika!

Farmeri su trakektom došli sa otoka Krit, bacali su rajčice, jaja i ostale proizvode sa svojih gospodarstava na zgradu ministarstva te se sukobili s policijom. Policija je upotrijebila suzavac kako bi rastjerala masu prosvjednika. Najavljen je i dolazak poljoprivrednika sa traktorima u grad, ali je policija to zabranila. A ako nikad niste videli kako poljoprivrednici jure policiju, evo prilike.

Foto i video: vverve/bigstockphoto.com, AlphaBetaTv


Tagovi

Policija Grčka Protest poljoprivrednika


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]