Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farma pilića
  • 05.11.2019. 09:30
  • Dobojska regija, Republika Srpska, Donja Grapska, Doboj

Gradi se farma za 50.000 pilića u turnusu - objavljena studija uticaja na životnu sredinu

Javna rasprava o predmetnom Nacrtu Studije uticaja na životnu sredinu održat će se 22.11.2019. u prostorijama seoske čitaonice, Mjesne zajednice Donja Grapska, sa početkom u 11 časova.

Foto: Depositphotos/igterex
  • 289
  • 23
  • 0

Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske dostavljen je Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu za projekat farme pilića kapaciteta 50.000 komada u turnusu, Donja Grapska kod Doboja. 

Nosilac projekta je Dušana Jevtić, a nosilac izrade studije je "HEMO-pral" d.o.o., Modriča. Na osnovu člana 69. Zakona o zaštiti životne sredine, ("Službeni glasnik Republike Srpske", br. 71/12 i 79/15), Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu za projekat farme pilića kapaciteta 50 000 komada u turnusu, Donja Grapska kod Doboja, stavlja se na javni uvid i objavljuje se na internet stranici Ministarstva.  

Osim na ovoj internet stranici, studju možete preuzeti u dokumentu ispod teksta, ali ju pogledati u prostorijama Opštine Doboj, u periodu od 01.11.2019. do 01.01.2020. godine.

Javna rasprava o predmetnom Nacrtu Studije uticaja na životnu sredinu održat će se 22.11.2019. u prostorijama seoske čitaonice, Mjesne zajednice Donja Grapska, sa početkom u 11 časova.

Primjedbe i sugestije mogu se dostaviti na adresu Ministarstva (Trg Republike Srpske 1, Banja Luka) ili elektronskim putem na adresu: m.nikolic@mgr.vladars.net


Dokumenti


Tagovi

Farma pilića Turnus Donja Grapska Dušana Jevtić Javna rasprava Studija Uticaj na okoliš


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Na toplijim lokalitetima evidentiran je intenzivan porast vinove loze. Zbog najavljenog kišnog razdoblja poželjno je izvršiti preventivnu zaštitu vinograda jednim od pripravaka: Mikal flash, Mikal Premium F, Curzate F, Pergado F, Fantic F,... Više [+]