Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poziv proizvođačima
  • 02.06.2017. 12:00

Formiranje udruženja, zadruga i asocijacija

Centar za ekonomski i ruralni razvoj poziva grupe poljoprivrednih proizvođača i/ili preduzetnika iz sjeverozapadne BiH, da se prijave za podršku za uspostavljanje i jačanje poslovnih/ruralnih asocijacija.

  • 602
  • 44
  • 0

Poziv za iskazivanje interesa za podršku grupama proizvođača/preduzetnika iz ruralnih područja u formiranju udruženja, zadruga i drugih oblika poslovnih asocijacija.

Kao implementator aktivnosti AgMENTOR centra podrške za sjeverozapadnu Bosnu i Hercegovinu, Centar za ekonomski i ruralni razvoj (CERD) poziva grupe poljoprivrednih proizvođača i/ili preduzetnika (žene i muškarci) iz sjeverozapadne BiH, da se prijave za podršku za uspostavljanje i jačanje poslovnih/ruralnih asocijacija.

Puni tekst poziva, u kojem ćete naći sve potrebne detalje uključujući i spisak opština koje su uključene u ovu aktivnost, možete preuzeti ovdje.

Zainteresovane grupe trebaju najkasnije do 12. juna 2017. godine da pošalju popunjen prijavni obrazac Prijava, nakon čega će biti kontaktirani i nakon čega će se organizovati posjeta grupama. Finalni izbor odabranih grupa izvršiće se najkasnije do 16. juna 2017. godine, nakon čega slijedi provođenje planiranih aktivnosti.


Tagovi

Centar za ekonomski i ruralni razvoj Udruženja Zadruge AgMENTOR Poziv


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.