Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Priznanja za izniman doprinos
  • 19.12.2015. 08:00

Dodijeljena posebna priznanja autorima

Nagrađeni autori, vođeni svojim iskustvom, marljivošću i predanošću poslu te novinarskom znatiželjom, donose uvijek aktualne vijesti iz poljoprivrednog svijeta.

  • 185
  • 62
  • 0

Informacijski sustav Agroklub jučer je u Osijeku po prvi puta dodjelio priznanja za poseban doprinos projektu koji od ove godine djeluje u tri zemlje: Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji.

Na usluzi poljoprivrednim proizvođačima od osnutka 2008. godine do danas predano rade brojni novinari, agronomi, urednici, programeri i ekonomisti. Agroklub kontinuirano raste iz godine u godinu; i sadržajno i po broju servisa i usluga, ali i po broju korisnika informacija i usluga.

Zasluga je to 13 zaposlenih, kao i brojnih vanjskih suradnika koji svojim angažmanom i entuzijazmom vrijedno služe proizvođačima hrane. Ovom prilikom izdvojeni su najzaslužniji od njih. Oni su često donosili promjene u sektoru, inicirali pozitivne pomake, ukazivali na primjere pozitivne prakse te bili ponosni dio projekta.

3 države i 3 laureata

Uredništvo portala ovom je prilikom odlučilo iskazati posebnu zahvalu vanjskim suradnicima za svaku državu u kojoj djeluje Agroklub. I tako je ovogodišnje priznanje za doprinos razvoju internet projekta na tržištu Hrvatske uručeno Damiru Rukovanjskom (Osijek), za doprinos na području Bosne i Hercegovine priznanje je dobio Adi Pašalić (Visoko), dok je priznanje za doprinos na području Srbije dobio Đorđe Simović (Novi Sad).

Rukovanjski je diplomirani agronom, izdavač brojne stručne poljoprivrede literature i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND-a s dugogodišnjim novinarskim i uredničkim iskustvom. Pašalić je magistar Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta u Sarajevu sa specijalizacijom na odsjeku Tehnologija uzgoja životinja s posebnim interesom za teme iz područja uzgojno selekcijskog rada i farmerskog poslovanja. Dugogodišnji agrarni novinar i diplomirani inženjer voćarstva i vinogradarstva, Simović, piše za brojne tiskane i elektronske medije u regiji. Dobitnik je više nagrada za agrarno novinarstvo tako da s ovim priznanjem ujedno i nastavlja pozitivan niz.

"Nagrađeni autori vođeni svojim iskustvom, predanošću poslu te novinarskom znatiželjom, donose uvijek aktualne vijesti iz poljoprivrednog svijeta. Također, svojim su aktivnostima poticali održivi razvoj ruralnog prostora, ukazivali na nužne društvene promjene te višekratno nesebično pomogali u promicanju rada i inicijativa informacijskog sustava Agroklub", naglasio je prilikom dodijele priznanja Vedran Stapić, suvlasnik Agrokluba.

Namjera dodjele posebnih priznanja je zahvala autorima, ali i dodatni poticaj za sve dionike ovog sustava. Organizatori očekuju da u budućnosti ovaj događaj preraste u svojevrsnu tradiciju.


Tagovi

Poljoprivreda Osijek Damir Rukovanjski Agroklub Priznanja za izniman doprinos Đorđe Simović Adi Pašalić


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Stolisnik ili hajdučka trava i kantarion ili gospina trava, smatraju se jednim od najstarijih ljekovitih biljaka za ozdravljenje i dobro raspoloženje. 😊☀️❣️U Mostaru je vrijeme njihove berbe. 🌼💮
Cim#netaknutapriroda 🌿