AgroKlub.ba

\

Poljoprivredne vijesti

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Poljoprivredne vijesti » Dobavljači Agrokora prijavite svoja potraživanja!

Dobavljači Agrokora prijavite svoja potraživanja!

Privredna komora RS

Dobavljači Agrokora prijavite svoja potraživanja!

Datum: 13.04.2017. 18:00

Kategorija:

Poljoprivredne vijesti

Privredna komora RS poziva dobavljače koncerna "Agrokor" iz Srpske, koji to do sada nisu, da dostave podatke o iznosu potraživanja prema "Konzumu" ili drugim "Agrokorovim" firmama kćerkama u Bosni i Hercegovini.

Privredna komora Republike Srpske, u cilju definisanja prioritetnih mjera podrške privredicima iz Republike Srpske, poziva dobavljače koncerna "Agrokor" iz Srpske, koji to do sada nisu, da dostave podatke o iznosu potraživanja prema "Konzumu" ili drugim "Agrokorovim" firmama kćerkama u Bosni i Hercegovini, rokovima plaćanja, kao i druge podatke od značaja za ovu problematiku.

Poziv preuzmite ovdje, a podatke je potrebno dostaviti u Privrednu komoru RS, kontakt osoba Dragana Šobot, e-mail: draganas@komorars.ba, tel. 051 220 611.

Foto: agrokor.hr

Broj pregleda članka: 513; Uspješnost članka: 28.65

Tagovi: Agrokor, Dobavljači, RS, Potraživanja

Ključne riječi članka: dobavljaci, agrokora, prijavite, svoja, potrazivanja, podatke, srpske, republike, agrokor, potraživanja, republike srpske


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!