Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • World Cup 2018
  • 15.06.2018. 14:00

Dan polja u Rusiji u znaku nogometa! Na igralište "istrčali" traktori Claas

Svi vi koji ste ljubitelji sporta, posebno nogometa, počelo je Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018, pa je i tim #SatenskoZeleni zaigrao nogomet.

Foto: Facebook/Claas
  • 237
  • 23
  • 0

Dani polja nakon ovoga, sigurno više neće biti isti! Naime, u regiji Kanjuga u Rusiji održan je nogometni dan polja, a ekipa iz marketinga Claasa je na sjajan način prezentirala kako se Satensko zeleni tim snalazi u najpopularnijem sportu na svijetu. 

"Svi vi koji ste ljubitelji sporta, posebno nogometa, počelo je Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018, pa je i tim #SatenskoZeleni zaigrao nogomet". Tim je opisom firma Jerković d.o.o. iz susjedne Hrvatske proširila informaciju kako to čine njihovi partneri u Rusiji. 

Može se zaključiti kako će gotovo svaki segment života biti prožet najvažnijom sporednom stvari na svijetu. Samo da podsjetimo, jedna je njemačka kompanija "obukla" svoje povrće u navijačku ambalažu uz dodatne navijačke rekvizite. 

Njemačke salate i korabe spremne za Svjetsko prvenstvo u nogometu

I da, postavit ćemo vam isto pitanje: Jeste li spremni za Svjetsko nogometno prvenstvo? Zaposlenici Claasa u Rusiji - jesu!


Fotoprilog


Tagovi

Claas Rusija Svjetsko nogometno prvenstvo World Cup 2018


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.