Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poplava
  • 25.01.2023. 10:00

Bujica tokom poplava odnijela bika teškog 800 kilograma

Domaćin sumnja da će ikada pronaći leš njegovog bika.

Foto: Milan Šarčević (ilustracija)
  • 135
  • 16
  • 0

Bela Reka u Srbiji, koja se poslije poplava sada povlači u svoje korito, prije četiri dana (21. januara) odnijela je bika teškog čak 800 kilograma.

Čitavu situaciju ispred porodične kuće gledao je otac oštećenog Dobrivoja Dželebdžića iz sela Bela Reka kod Nove Varoši, ali je bio nemoćan da spriječi tragediju jer se to sve izdešavalo za svega par sekundi, prenosi Glas zapadne Srbije. O životinji još uvijek nema ni traga ni glasa.

"Živim u selu, bavim stočarstvom, od krava i bikova živim. Svaki nedostatak bilo kog grla mi teško pada, ali sa sobom donosi veliku štetu. Na njegovu težinu mogao bih da zaradim preko 2.000 eura, a ovako je sve što sam uložio u njega odnijela voda", priča Dželebdžić za ovaj medij.

Domaćin sumnja da će ikada pronaći leš njegovog bika, jer su nepristupačni tereni kuda protiče rijeka u planinskim gudurama. Bela Reka se svojim tokom spaja sa Ljubiškom i Višočkom rijekom i ulivaju se u Veliki Rzav koji protiče kroz Arilje.


Tagovi

Poplava Bik Bujica Dobrivoje Dželebdžić Bela Reka


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...