Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FARMA II
  • 16.11.2017. 15:00

Biznis klinika za 20 poljoprivrednih subjekata

Cilj programa Biznis klinika je unaprjeđenje konkurentnosti onih koji posluju ili obavljaju aktivnosti u oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije i ostalih djelatnosti vezanih za agrobiznis.

Foto: Pixabay/SusuMa
  • 418
  • 33
  • 0

USAID/Sweden Projekt razvoja tržišne poljoprivrede - FARMA II, u saradnji sa Centrom za ekonomski i ruralni razvoj (CERD) i Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona, u okviru AgMENTOR centra podrške, pozivaju sva zainteresovana pravna lica, organizacije i preduzetnike iz opština sjeverozapadne Bosne i Hercegovine, a koja posluju ili obavljaju aktivnosti u oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije i ostalih djelatnosti vezanih za agrobiznis, da iskažu svoj interes za učešće u programu pod nazivom Biznis klinika.

Cilj ove aktivnosti je unapređenje poslovanja najmanje 20 odabranih poljoprivrednih subjekata (pravna i fizička lica) iz najvažnijih oblasti poslovanja, a koje mogu da unaprede njihovu konkurentost. Oblasti u domenu kojih će se organizovati Biznis klinika biće izabrane na osnovu iskazanog interesa privrednih subjekata koji se prijave za učešće u ovom programu.

Više informacija o biznis klinikama, koji je njihov cilj i koje su prednosti učešća privrednih subjekata u njihovom programu možete naći u dokumentu ispod članka.

Popunjen prijavni obrazac je potrebno dostaviti najkasnije do 25. 11. 2017. godine na naznačene mail adrese. Obrazac preuzmite ispod članka.

Foto: Pixabay/SusuMa


Dokumenti


Tagovi

USAID Farma II CERD Biznis klinika Povećanje konkurentnosti AgMENTOR


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.