Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vitez
  • 01.10.2017. 11:00

Austrijanci planiraju ulagati u Vitez

Namjera nam je da se povezuju kompanije iz Austrije i Viteza, izjavio je austrijski veleposlanik u BiH, NJ.E. Martin Pammer.

Foto: Facebook/Vitez Info
  • 217
  • 12
  • 0

U općini Vitez boravio je austrijski veleposlanik u BiH, NJ.E. Martin Pammer gdje se susreo sa načelnikom općine Tomislavom Bošnjakom Matićem i njegovim suradnicima. Zatim je posjetio prostorije HKD Napredak u Vitezu te nekoliko privatnih poduzeća u Poslovnom centru PC-96.

Ručao je sa viteškim privrednicima u etno selu Čardaci gdje nije krio svoje zadovoljstvo kako ambijentom tako i uslugom te kvalitetnim ribljim delicijama, navodi flash.ba.

Ponudili povoljne uvjete za ulagače

"Radimo na uspostavi kako gospodarske tako i kulturne suradnje sa Republikom Austrijom. Ovaj put smo se najviše usmjerili na gospodarsku suradnju odnosno mogućnosti ulaganja austrijskih firmi u Vitez. Općina je ponudila povoljne uvjete za austrijske ulagače u Vitez i nadam se da će neke od naših ideja i dogovora uroditi plodom”, izjavio je Matić.

Graditi trgovinske veze

"Danas smo u Vitezu posjetili nekoliko kompanija, Fis, Kristal, Economic. Namjera nam je da se povezuju kompanije iz Austrije i Viteza. Imamo ljude kako u Vitezu tako i u Austriji koji su zainteresirani da se grade te trgovinske veze.

Moji dojmovi o Vitezu su jako dobri, oduševljen sam i ovim etno selom, bazenima, dakle i mogućnostima za ulaganje austrijskog kapitala u Vitez. Vjerujem da ćemo na koncu naše ideje i dogovore pretvoriti u konkretna djela", rekao je veleposlanik Pammer.

Foto: Facebook/Vitez Info


Tagovi

Martin Pammer Vitez Etno selo Čardaci Poslovni centar PC-96


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.