Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Anketni upitnik
  • 22.08.2017. 14:00

Anketni upitnik za nadležne poljoprivredne općinske službe

Zaključkom br. 3 Parlamenta Federacije BiH na tematskoj sjednici o stanju poljoprivrede Federacije BiH zaduženo je Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva za proces prikupljanja podataka.

Foto: igor stevanovic/bigstockphoto.com
  • 819
  • 50
  • 0

Vlada Federacije BiH za planiranje sredstava za podršku investicijskim projektima u sektoru poljoprivrede će u narednom periodu pristupiti procesu prikupljanja podataka sa terena o realizovanim investicijama u periodu od 2012 - 2017. godine. Zaključkom br. 3 Parlamenta Federacije BiH na tematskoj sjednici o stanju poljoprivrede Federacije BiH zaduženo je Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva za proces prikupljanja podataka.

Zbog obimnog i vrlo složenog procesa prikupljanja podataka Ministarstvo je izradilo kratki anketni upitnik za nadležne općinske i gradske službe zadužene za poslove poljoprivrede koje će, u saradnji sa klijentima-investitorima, izvršiti njihovo popunjavanje. U proces prikupljanja podataka neće biti uključena samo primarna poljoprivredna proizvodnja, nego i svi ostali sektori otkupa, skladištenja i prerade poljoprivrednih proizvoda.

Navedeni Obrazac anketnog upitnika možete preuzeti u PDF formatu ispod teksta!

Nadležne općinske i gradske službe su dužne dostaviti popunjene upitnike kantonalnim ministarstvima nadležnim za poslove poljoprivrede najkasnije do 15.09.2017. godine, a kantonalna ministarstva će iste proslijediti Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, najkasnije do 20.09.2017. godine.

Foto: igor stevanovic/bigstockphoto.com


Dokumenti


Tagovi

Investicijski projekti Poljoprivreda Podataka Ministarstvo Službe Upitnik


Autor

Adi Pašalić

Više [+]

Magistar Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta u Sarajevu sa specijalizacijom na odsjeku Tehnologija uzgoja životinja. Autor je dva samostalna razvojna projekta i jednog istraživačkog rada iz područja mljekarstva. Najviše ga zanimaju teme iz područja uzgojno selekcijskog rada i farmerskog poslovanja.

Šta će prilagođavanje EU zakonodavstvu značiti za sektor mljekarstva BiH?

18

  • 26.03.2024. - 12.04.2024.

Glasova: 11

Katastrofu, propast ćemo! 61,1%

Glasova: 5

Prosperitet, bit će nam bolje 27,8%

Glasova: 1

Sve će biti isto 5,6%

Glasova: 1

Ne zanima me ni EU, ni mljekarstvo 5,6%

Pregled ankete

Pregled ankete