Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub
  • 10.01.2020. 10:30

Agroklub u 2019. svakog mjeseca ostvario više od milion posjeta

Prema podacima integriranog servisa Google Analytics u 2019. godini Agroklub je ostvario gotovo 14 miliona posjeta od strane 6,38 miliona korisnika

Foto: Agroklub
  • 163
  • 242
  • 0

Početkom godine i kompletiranjem podataka stvorene su pretpostavke zbrajanja rezultata, davanja ocjena i formiranja zaključaka.

Po većini  pokazatelja, prošla, 2019. godina je za Agroklub bila rekordna. Prema podacima integriranog servisa Google Analytics ostvareno je gotovo 14 miliona posjeta od strane 6,38 miliona korisnika od čega njih više od 85% iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine. 

Internetski poslužitelji (serveri) su zabilježili 21.5 miliona otvaranja stranica, a jednostavna matematika, malo zbrajanja i dijeljenja, sugerira da je internetski informacijski sustav Agroklub svakog mjeseca prosječno generirao više od milijun posjeta poljoprivrednika i drugih žitelja ruralnih prostora!

Rast od 30 posto 

Nekadašnji veliki ciljevi danas najvećeg poljoprivredno-medijskog-internetskog projekta su tako postali poslovnom svakodnevnicom. Veliki je broj onih koji iz dana u dan novosti iz agrara prate na društvenim mrežama, prvenstveno Facebooku, ali sve više i češće na drugim kanalima.

U smislu strukture posjećenosti, ostvareni rast od 30% u odnosu na godinu ranije ponajviše je izražen u povećanju prometa s vodećih mrežnih pretraživača (Google, op.a.) na kojima se našlo i gotovo 10 hiljada novokreiranih medijskih sadržaja AK portala.

Dinamičan sektor poljoprivredne proizvodnje - česte promjene regulative, natječaji, brojni sajmovi te brzi razvoj društva i tehnologija u cjelini veliki su izazov za sve redakcije. Očekivanja su svakim danom veća, a uloga u društvu time odgovornija.

"Bila je to jedna dobra, ali naporna godina. Radili smo puno, mijenjali načine komunikacije, taktike pa i eksperimentirali. Trudili smo se imati svega pomalo - i savjeta i živih priča i zanimljivosti i aktualnosti za naše poljoprivrednike“, rekla je urednica portala Željka Rački-Kristić u svom osvrtu na proteklo razdoblje.

Uz poljoprivredni portal, dobre parametre bilježe i druge sekcije Agrokluba - poljoprivredni oglasnik s gotovo 4.000 novih oglasa i KLUB s više od 10.000 novih postova, komentara, fotografija i raznih diskusija. 

Nek nam je svima plodna i uspješna 2020. 

Projekt koji ulazi u 12 godinu poslovanja kratko je prokomentirao i Mario Relatić, direktor tvrtke Agroklub d.o.o. iz Osijeka.

"Veseli nas da rast utjecaja prate i brojni drugi pozitivni pokazatelji. Naravno da ćemo službene financijske izvještaje pričekati još neko vrijeme, ali podaci iz našeg sustava govore da rast posjećenosti prati i značajan rast prihoda, što naravno jamči stabilnost i osigurava daljnji razvoj projekta.“

S velikim očekivanjima Agroklub ulazi u ovu jubilarnu, 2020. godinu, a na valu pozitivnih pokazatelja koji govore o nastavku trenda rasta. 

Po svemu sudeći bit će to još jedna odlična godina, a upravo takvu želimo i Vama - plodnu i uspješnu 2020. godinu!


Tagovi

Agroklub 2019 2020 Posjete


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#telad i umiljati pas