Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ljekovita inhalacija
  • 27.06.2018. 09:00

Porodica Rošić omogućila građanima besplatnu ljekovitu inhalaciju iz košnica

Tajna inhalacije iz košnice leži u snazi meda, matične mliječi, voska, propolisa i peluda, objedinjenih u posebnu zdravstvenu, iscjeljujuću komponentu, koju čovjek ne može proizvesti sam bez pomoći pčela.

Foto: cazin.net
  • 2.292
  • 203
  • 0

Poznata pčelarska porodica Rošić iz Cazina, koja se godinama uspješno bavi i uzgojem i preradom ljekovitog bilja, ovih je dana u svojoj porodičnoj kući instalirala postrojenje za inhalaciju zraka iz košnice, čime je u pčelarskoj proizvodnji otišla korak dalje.

"Moja želja je bila da, pored svih ovih blagodati koje pčela pruža čovjeku, prikažem i jedan novi moment, odnosno na koji način možemo imati još koristi od pčela. Upravo je ta inhalacija iz košnice dobra za osobe koje imaju hronične probleme s respirotornim traktom, odnosno sa plućnim i srčanim bolestima", ističe Šefik Rošić.

Med, polen, propolis, matična mliječ, pčelinji otrov i vosak, pčelinji su proizvodi koji imaju ljekovita i hranjiva svojstva. Svakodnevnim uzimanjem nekog od ovih proizvoda održava se jak imunitet organizma, što je osnovni preduvjet za dobro zdravlje.

Snaga pčelinjih proizvoda

Ako se tome doda i mogućnost besplatnog korištenja inhalacije iz košnice porodice Rošić, zaokružuje se priča o pčeli kao glavnom oprašivaču i čudu prirode, piše cazin.net.

Tajna inhalacije iz košnice leži u snazi meda, matične mliječi, voska, propolisa i peluda, objedinjenih u posebnu zdravstvenu, iscjeljujuću komponentu, koju čovjek ne može proizvesti sam bez pomoći pčela.

"Inhalacija iz košnice je vrlo dragocjena, omogućava da duže živimo. Posebno je dobra za djecu, naročito za onu s teškim oboljenjima respiratornog trakta, kao i sa srčanim bolestima", naglašava Rošić.


Tagovi

Inhalacija Košnice Imunitet Porodica Rošić Cazin


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.