Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Physio+ kompleks: Za stabilan i kvalitetan urod

Physio + predstavlja organski biostimulativni kompleks koji ima dvojako djelovanje na biljke. Stimulira rast korjenovog sustava i utječe na pojačano usvajanje fosfora, kalija, kalcija i drugih elemenata iz gnojiva i tla od strane biljke.

Ubrzava početni porast, povećava sposobnost biljaka da prebrode stresne uvjete (suša, niske temperature i sl.) i omogućuje usjevima da daju stabilan i kvalitetan urod u različitim vremenskim uvjetima.

Osnovne karakteristike i prednosti Physio+ kompleksa

Physio+ proizvodi uz dodatak finog i topljivog kalcijevog karbonata omogućuju brzo i trajno poboljšanje pH tla zbog velike reaktivne površine.

Specifičnost sadrži aminopurine (prirodne signalne molekule) koje stimuliraju razvoj korijenskog sustava posebno rast korijenskih dlačica koje predstavljaju glavni apsorbirajući korijenski organ odgovoran za apsorpciju hranjivih tvari i vlage.

U prirodnim uvjetima, trajanje života korijenskih dlačica ne prelazi 2 tjedna. Aminopurin doprinosi njihovom razvoju, rješava problem ponovnog razvoja i time pruža aktivan rast novoosnovanih organa mladih biljaka.

Korištenjem jedinstvenog Phisio+ kompleksa održavaju se biljni fiziološki procesi povezani s razvojem korijena i unosom hranjivih sastojaka kako bi se pospješio razvoj biljaka što  u konačnici rezultira učinkovitijom i uravnoteženijom prehranom.

foto: Vidljiva razlika u rastu i razvoju kukuruza (lijevo) te suncokreta (desno) u fazi 5-6 pravih listova. Biljka je naprednija a korijenov sustav razvijeniji  i zauzima veći prostor čime je omogućena bolja ishrana.

Za više informacija kontaktirajte nas na +385 1 618 7862 ili office@hr.timacagro.com

foto: JumpStory/Timac Agro

#timacagropatenti