Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Syngenta: Žetva pšenica i ječmova - sa nama samo najbolje!

Za postizanje visokih i stabilnih prinosa pšenice sa odgovarajućim kvalitetom zrna neophodno je primeniti i sve agrotehničke mere koje će nam omogućiti povratak uloženog i očekivano dobru zaradu. Stresni uslovi i velike temperaturne razlike, suša i pojava ekonomski najznačajnijih prouzrokovača bolesti mogu da ugroze sav trud i ulaganja u proizvodnji pšenice.

Ukoliko želimo da nam žito dobro rodi i da imamo odličan kvalitet zrna i samim tim veću zaradu, moramo voditi računa o odabiru sorti i hemijskoj zaštiti useva od prouzrokovača bolesti, štetočina i korova.

Rezultati prinosa u žetvi pšenice

Mnogi su se plašili negativnog uticaja visokih temperatura i toplih vetrova u završnim fazama razvoja pšenice, ali na svu sreću rezultati pokazuju dosta dobre prinose.
Kompanija Syngenta je u prethodnoj setvenoj sezoni u ponudi imala šest sorti:

  1. Falado;
  2. CCB Ingenio;
  3. Pibrac;
  4. Dallara;
  5. Gabrio;
  6. SY Moisson.

Rezultati koje dobijamo iz ogleda urađenih sa proizvođačima na njihovim parcelama i iz njihove proizvodnje opravdavaju uloženo poverenje u naše sorte.
Rezultati Syngenta pšenice:

Rezultati prinosa u žetvi ječmova

Kod ječmova ove godine, uz turbulentne promene kroz sezonu, Syngenta je takođe bila bez premca. Naši HYVIDO ječmovi (hibridni) su još jednom dokazali zašto su pravi izbor onih koji streme ka visokim prinosima.

HYVIDO® Jallon će u novoj sezoni dobiti dva izvanredna pojačanja koja smo već u ogledima širom Srbije ispitali - SY Dakoota i SY Dooblin!

Foto: Syngenta Agro