Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Uručeno 13 pehara iz oblasti pčelarstva i prehrambene industrije

Na Novosadskom sajmu uručena su priznanja osvojena na vrednovanju kvaliteta proizvoda i usluga, koje je organizovano povodom 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma, planiranog za jesen, od 18. do 24. septembra.

U robnoj grupi pčelinji proizvodi i oprema za pčelarstvo Veliki šampionski pehar osvojilo je Poljoprivredno gazdinstvo Vojkan Milutinović, Pančevo, za najviši kvalitet meda i proizvoda na bazi meda i ponelo zvanje Apsolutnog šampiona kvaliteta Poljoprivrednog sajma.

Knjaževački Timomed, dve decenije osvaja vrhunska priznanja Novosadskog sajma. Ovoga puta poneo je Srebrni šampionski pehar za vrhunski kvalitet meda i dijetetskih proizvoda na bazi meda.

Strogom kontrolom meda do visokog kvaliteta

Komisija je u robnoj grupi pčelinji proizvodi i oprema za pčelarstvo dodelila i pet Pehara Novosadskog sajma. Dobitnici su Tehnoplast Gligorijević, Batočina, Tisakop u Kanjiži, Mirko Gvojić iz Kljajićeva, i udruženja Dikena Farm Honey, Tetovo, Severna Makedonija i Api Beo u Beogradu.

Specijalno priznanje

Diploma sa posebnim priznanjem uručeno je profesoru dr Mići Mladenoviću, za dvadesetpetogodišnju saradnju i važan doprinos u razvoju i kvalitetu pčelinjih proizvoda, kao i pčelarstvu u celini.

Šampionski pehari u grupi proizvoda od voća i povrća

Za vrhunski kvalitet ocenjenih proizvoda Vitaminka, Banja Luka, Republika Srpska, osvojila je Veliki šampionski pehar u grupi proizvodi od voća i povrća. Istim priznanjem su u grupi mineralnih voda i osvežavajućih bezalkoholnih pića nagrađene novosadska BB Minakva i Vitinka, Zvornik, Republika Srpska, dok novosadska Kafa "Dobro jutro", odlazi sa Velikim šampionskim peharom osvojenim u robnoj grupi kafa i čaj.

Srebrnim šampionskim peharom Novosadskog sajma nagrađena je Traditional Food, Ralja, u grupi proizvodi od voća i povrća, dok je Pehar Novosadskog sajma poneo PIK-Bečej.

U Kongresnom centru "Master" uručene su i plakete, povelje, medalje i diplome najboljima na ocenjivanju kvaliteta proizvoda i usluga koje je počelo u maju, a biće završeno tokom Poljoprivrednog sajma. U istom terminu, uz najveću smotru agrara na ovim prostorima, od 18. do 24. septembra, biće priređeni i 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije.

Foto: Novosadski sajam