Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Claas kombajni, popust od 10% do kraja listopada!

Tvrtka Jerković d.o.o. ovlašteni je zastupnik za marku Claas za istočnu Hrvatsku. Ovi jedinstveni strojevi  vozače svakodnevno oduševljavaju svojom snagom i inteligencijom. U suradnji sa tvrtkom Claas pripremili smo posebnu akciju na žetvene kombajne. 

Planirajte na vrijeme i ostvarite popust

Planiranje unaprijed igra bitnu ulogu u svakom poslu i na taj način donosi značajne uštede. Na vrijeme planirajte svoju kupnju i iskoristite velike popuste pri kupnji u pretprodaji. Pomoću atraktivnih ponuda za financiranje osigurajte svoju likvidnost i fleksibilnost. Koristite kupnju u pretprodaji 2021, kako biste svoju tvrtku opremili za izazove sutrašnjice.

Prednost kupnje u pretprodaji

Pogledajte ponudu sukladno trenutačnim uvjetima plaćanja kod tvrtke CLAAS:

  • popust pri kupnji u pretprodaji od 10% važi do 31.10.2020. godine
  • popust pri kupnji u pretprodaji od 7% važi do 31.12.2020. godine
  • nakon 31.12.2020. važi popust od 3%

Popust važi za sve CLAAS kombajne (nove prodaje) do isteka zaliha.

Modeli Claas kombajna u ponudi

Claas Avero

AVERO je prvi kombajn u kompaktnoj klasi s APS tehnologijom vršidbe. Sustav APS za vršidbu i separaciju već obavlja izvrstan posao u modelima LEXION i TUCANO pružajući do 20% više protoka uz istu potrošnju goriva.

Više o Avero kombajnima pročitajte OVDJE

Claas Tucano

Bez obzira radi li se o strmoj padini ili brzo nailazećoj kiši, stroj TUCANO opremljen je za svaku namjenu s pomoću svoje tehnologije MONTANA i značajke DYNAMIC POWER. Njegov koncept upravljanja povećava inteligentnost i udobnost, a brojne mogućnosti podešavanja povećavaju učinak.

Više o Tucano kombajnima pročitajte OVDJE

Claas Lexion 6900-5300

Da biste stalno bili uspješni, morate ostati ambiciozni i ne smijete se brzo zadovoljiti. Sukladno tom načelu razvijen je vršidbeni mehanizam APS SYNFLOW WALKER: nova klasa u segmentu strojeva za trešenje. Kombinacija ubrzavanja toka materijala putem APS s dodatnim separacijskim bubnjem iza vršidbenog bubnja postiže se jedinstveni protok uz istodobno izvanrednu kvalitetu slame.

Više o Lexion kombajnima 6900-5300 pročitajte OVDJE

Claas Lexion 8900-7400

U bliskoj suradnji s kupcima LEXION je sve sustave iz osnova ponovno osmislio. Ulazni kanal, APS SYNFLOW vršidbeni mehanizam, ROTO PLUS sekundardna separacija, upravljanje slamom sve su to poboljšani parametri. Kombinacije APS SYNFLOW vršidbenog mehanizma i ROTO PLUS sekundarne separacije čini APS SYNFLOW HYBRID vršidbeni mehanizam vodećim u svojoj klasi.

Više o Lexion kombajnima 8900-7400 pročitajte OVDJE

Za više informacija kontaktirajte nas na 091 339 3755 ili info@jerkovic.hr.

foto: Claas.hr