Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Zašto je važno koristiti sertifikovano seme?

Postoji mnogo razloga za upotrebu sertifikovanog semena
To je polazna tačka uspešne proizvodnje useva, kao i važan alat za upravljanje rizikom. 

  • Čisto seme - Sertifikovano seme se uzgaja i prerađuje pod strogim proizvodnim zahtevima sa strogim ograničenjima u odnosu na primese (nečistoće). 
  • Sortna čistoća - Sertifikovano seme se proizvodi pod strogo nadgledanim sistemima upravljanja kvalitetom kako bi se maksimizirala sortna čistoća - vodeći računa da dobijete konkretnu sortu koju želite. Prisustvo karakteristika drugih sorti kao i netipičnih osobina za konkretnu sortu su svedene na minimum. 
  • Sledljivost - U svoj proizvod možete biti sigurni samo ako znate njegovo poreklo. Sertifikovano seme je ključ tog znanja: proizvodnja ovog semena se od samog početka pažljivo kontroliše u okviru sistema postizanja potrebnog kvaliteta.
  • Nova genetika - Poboljšane osobine kao što su bolji rod, otpornost na bolesti, tolerancija na sušu, tolerantnost na poleganje i još mnogo toga se dobija u sertifikovanom semenu. Godine istraživanja i razvoja ušle su u ove osobine i poljoprivrednik može biti siguran u njih, za razliku od nesertifikovanog semena.
  • Osigurajte dobre rezultate - Želite najbolju genetiku i najčistija polja kako biste bili sigurni da maksimalno koristite svoja ulaganja. Setva sertifikovanog semena znači veća ulaganja u startu potrebna za modernu ratarsku proizvodnju za vrhunske rezultate. 

Sigurnost koju obezbeđuje sertifikovano seme je put do visokih i kvalitetnih prinosa.
 

Za više informacija obratite se kompaniji Galenika Fitofarmacija.

Foto: Galenika Fitofarmacija