Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Traže se procjenitelji šteta na usjevima i nasadima!

Prihvatite izazov dinamičnog posla u kompaniji koja je vodeći osiguratelj na domaćem tržištu, sa 137 godina tradicije, a koja od 2014. godine posluje u sustavu Adris grupe. Pridružite se našem timu u Sektoru za razvoj proizvoda i preuzimanje rizika i saznajte zašto je dobro biti u Croatiji.  

Osobni i profesionalni razvoj zaposlenika

Valentina Pividori Štrlek je regionalna voditeljica procjene šteta imovine i PAT-a u Croatia osiguranju. Svoju je karijeru započela prije osam godina kao procjeniteljica šteta imovine, a danas radi kao regionalni voditelj. U Croatiji iznimno cijeni kontinuirano ulaganje kompanije u osobni i profesionalni razvoj zaposlenika, a radno okruženje stvara pravi osjećaj pripadnosti, dok kolege međusobno imaju odnos povjerenja i poštovanja. Kaže da posao procjenitelja nudi brojne poslovne izazove i pozitivnu dinamiku, uz snažnu podršku stručnog i iskusnog tima.

"Kao što su sve štete različite, tako je i naš svaki dan na poslu drugačiji. Iznimno nam je važno razumjeti klijenta u osjetljivoj situaciji, pokazati empatiju i pomoći riješiti problem u kojem se našao. Posao je stvarno dinamičan i profesionalno atraktivan, a rad sa sjajnim stručnjacima u timu nam omogućava da se uspješno nosimo i s najzahtjevnijim situacijama.“

Otvorene pozicije za kandidate agronomske struke

Tražimo više izvršitelja na području RH za poziciju vanjskog procjenitelja šteta na usjevima i nasadima. Kandidati trebaju zadovoljiti uvjet VSS agronomske struke, a s onima koje odaberemo bismo sklapali ugovor o poslovnoj suradnji na period od 2 godine.

Više informacija saznajte na linku: Vanjski procjenitelj šteta na usjevima i nasadima (m/ž) 

Foto: Depositphotos/budabar