Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Koji je prvi korak prema uspješnoj proizvodnji povrća?

Colić-Trade proširuje svoj asortiman na brand Hazera, velikog svjetskog proizvođača sjemena. Radi se o tvrtki koja uzgaja, razvija i plasira sjeme povrtnih kultura, kombinirajući najsuvremeniju tehnologiju, zbog čega zadovoljava najviše standarde kvalitete.

Hazera -predana inovacijama, usredotočena na proizvođača

Hazera je svjetski lider u industriji sjemena sa sjedištem u Izraelu i Nizozemskoj s podružnicama u dvanaest zemalja i preko 100 dodatnih tržišta. Članica je Limagrain Grupe s Clause i Vilmorin-om sa sjedištem u Francuskoj. Uzgajivači su u središtu svega što rade, a stručni tim pomaže pri odabiru sortimenta i pružanjem smjernica tijekom proizvodnje. Kao član Limagrain grupe, Hazera koristi globalnu istraživačko-razvojnu mrežu i tehnološku sposobnost jedne od najvećih svjetskih kompanija za sjeme. 

Hazera: uspješna proizvodnja povrća počinje pravilnim izborom kultivara

Obilježja i opis vrste – za uspješan uzgoj

Asortiman povrća čini više različitih sorti i hibrida velikog broj povrtnih kultura čime je osigurana upečatljiva dominacija kvalitete na tržištu. Iskustvo u oplemenjivanju rezultiralo je inovativnim proizvodima koji potiču rast kultura i profitabilnost proizvođača. U ponudi Hazera sjemena nalazimo široki asortiman kultivara raznih vrsta povrća koji garantiraju prinos, kvalitetu i stabilnost uroda.

Kontakti za više informacija

Svi zainteresirani za cjelokupni Hazera asortiman mogu se javiti na sljedeće kontakte:

foto: Colić-Trade