Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Novi inovativni sustavi Moro Aratri plugova!

Moro Aratri je talijanska tvrtka osnovana 1957. godine i od samog početka u fokusu im je proizvodnja profesionalnih plugova. Početkom ove godine tehničari iz Fontanella odlučili su se razviti tehnološko rješenje koje bi bilo usredotočeno na potrebe kupaca. 

Dva nova inovativna sustava

Prvi sustav se odnosi na unapređenje već postojećeg TransportSystem-a 2.0. - dvostrukog radno-transportnog kotača za plugove, a drugi je novi projekt -  MORO NEXT 4.0 koji transformira plug u izvor podataka bitnih za optimizaciju i učinkovitiji rad.

Ne propustite promotivni popust od 10% na narudžbe bilo kojeg modela iz ponude Moro Aratri plugova. Akcija traje do 30.09.2021. godine. 

MORO NEXT 4.0 

Moro Next 4.0 novo je tehničko rješenje, koje je namijenjeno korisniku za prikupljanje podatke o radu pluga. Primanjem tih podataka korisnik može podesiti plug u optimalan položaj i na taj način ostvariti uštede vremena, goriva te na posljetku i dijelova koji se troše. Sustav djeluje na dvije razine: omogućuje elektrohidraulično podešavanje na daljinu te pretvara plug u pravi izvor podataka. Sustav je posebno sposoban za prikupljanje podataka o radnoj širini, dubini, horizontalnom i vertikalnom nagibu.

„Prikupljeni podaci prenose se na platformu u ''oblak'' Moro Plugovi i tu su uvijek na raspolaganju korisniku, koji na taj način ima detaljnu sliku rada pluga. Takva slika je temeljna osnova za prilagođavanje buduće operacije prema kriteriju učinkovitosti i optimizacije” komentira Ivan Šarić iz tvrtke Agritech Šarić.

Rješenje je već dostupno i prije svega primjenjivo na cijeli asortiman plugova koje nudi Moro Aratri.

TransportSystem 2.0

Dvostruki radno-transportni kotač za plugove patentirani je sustav kojeg karakterizira prisutnost hidrauličkog sustava koji omogućuje podešavanje kotača u različitim položajima iz kabine traktora. "Preko jednog hidrauličnog klipa moguće je mijenjati položaj kotača iz transportnog u radni položaj, dok je preko drugog moguće podešavati radnu dubinu", objašnjava tehnički menadžer Andrea Moro. Vidljivi indikator s položaja upravljačkog sjedala omogućuje rukovatelju očitanje i podešavanje dubine kotača izravno iz kabine traktora. Posebnost ovog sustava ogleda se i u tome što se tijekom transporta sustav priključivanja transformira u sustav ''labuđeg vrata'' te tijekom vožnje u zavojima ili pri skretanju plug se ponaša kao prikolica.

Za više informacija kontaktirajte nas na +385 98 987 9018 ili prodaja@agritech-saric.com

Sve navedene karakteristike pogledajte ispod u video prilogu:

foto/video: Agritech Šarić d.o.o./MORO Aratri s.r.l.