Šesto sajetovanje voćara RS, održano je trećeg februarskog dana u Gradišci.Tema: kako se oduprijeti... Pročitaj cijeli status »

Oba su kokošija jajeta. Od domaćih golovratih koki, snešena 25. januara. Mislim da je ovo veliko rek... Pročitaj cijeli status »

Znate li da je Bok Jankovac najčešće pominjano selo iz BiH na Agroklubu. U Bok Jankovcu su ljudi veo... Pročitaj cijeli status »

Želim Vam čestit Božić
I sretnu godinu novu
Da ne žalite novce zbog slavlja i troška
I sve najbolje,od dopisnika Boška!

Sava se izlila u nebranjeni dio na području gradiške opštine. Razlog:sakupljači starog metala skinul... Pročitaj cijeli status »

Za dva dana se navršava godina dana moje saradnje sa Agroklubom. Zadovoljan sam rezultatima, mada uvijek može bolje!
Statistika
Ukupno tekstova: 116
Ukupno prikaza: 500017
Prosječno prikaza: 4310

Statistika
Ukupno tekstova: 114
Ukupno prikaza: 490000
Prosječno prikaza: 4298
Za 15 dana puna godina na Agroklubu!

Kad Zagrepčani dođu na svinjokolj u Bok Jankovac (Gradiška) , atmosfera jena nivou, a nektara ne man... Pročitaj cijeli status »

Moj trogodišnji unuk Danijel Breitenbach čita aktuelnosti na Agroklub.ba . Agroklub i u Frankfurtu. Pročitaj cijeli status »

Statistika
Ukupno tekstova: 100
Ukupno prikaza: 438567
Prosječno prikaza: 4386
Slučajno primjetih, 100!

Zelena pijaca u Gradišci, nedjelja, 8. oktobar. Prodaju se proizvodi sa geografskim porijeklom.

Sa dva dunuma kukuruza, uprkos suši,imali smo priličan prinos. Ovo je jedna polovina, druga je već p... Pročitaj cijeli status »

Posljednji septembarski dan iskorišten za vađenje batata.

Izložba stoke, konja i fijakera i konjičke trke, znak su prepoznavanja gradiškog vašara, koji se pos... Pročitaj cijeli status »

Stara, autohtona sorta paradajza. Plodovi su izuzetno krupni i zdravi, odgojeni bez fungicida i navo... Pročitaj cijeli status »

Uprkos suši, a zahvaljujući redovnom zalijevanju, rodilo grožđe i po neka jabuka u Staroj Topoli, mj... Pročitaj cijeli status »

Josip Barišić i Ljubica Peulić, komšije u gradiškom selu Bok Jankovac, uzgajaju autohtone stare sort... Pročitaj cijeli status »