Goran Rašković ostavio je posao u Italiji i u Lijevče polju započeo proizvodnju kala i gerbera u pla... Pročitaj cijelu bilješku »

Seoski turizam u Lijevče polju i Potkozarju nema granica. Mogućnosti su mu zaista izvanredne. Najbol... Pročitaj cijelu bilješku »

Ferid i Selva Čatak iz Dubrava, sela u srcu Lijevče polja, pokazali su raznovsnost koju nudi selo i... Pročitaj cijelu bilješku »

Ferid Čatak na najbolji način dokazuje da se na selu može opstati i živjeti i bez motike. odnosno da... Pročitaj cijelu bilješku »

Sava više donese nego što odnese, tvrdi sakupljač drva na vodi Hikmet Begović iz Gradiške.

Sava se ne šali

Budite uspješni i u drugoj deceniji! Sretno!

Rogoljska žetva po deveti put. Rogolji, selo u srcu Lijevče polja.

Čoban tjera ovčice... 18. februara , savski nasip, Gradiška.

Šesto sajetovanje voćara RS, održano je trećeg februarskog dana u Gradišci.Tema: kako se oduprijeti... Pročitaj cijelu bilješku »

Oba su kokošija jajeta. Od domaćih golovratih koki, snešena 25. januara. Mislim da je ovo veliko rek... Pročitaj cijelu bilješku »

Znate li da je Bok Jankovac najčešće pominjano selo iz BiH na Agroklubu. U Bok Jankovcu su ljudi veo... Pročitaj cijelu bilješku »

Želim Vam čestit Božić
I sretnu godinu novu
Da ne žalite novce zbog slavlja i troška
I sve najbolje,od dopisnika Boška!

Sava se izlila u nebranjeni dio na području gradiške opštine. Razlog:sakupljači starog metala skinul... Pročitaj cijelu bilješku »

Za dva dana se navršava godina dana moje saradnje sa Agroklubom. Zadovoljan sam rezultatima, mada uvijek može bolje!
Statistika
Ukupno tekstova: 116
Ukupno prikaza: 500017
Prosječno prikaza: 4310

Statistika
Ukupno tekstova: 114
Ukupno prikaza: 490000
Prosječno prikaza: 4298
Za 15 dana puna godina na Agroklubu!

Kad Zagrepčani dođu na svinjokolj u Bok Jankovac (Gradiška) , atmosfera jena nivou, a nektara ne man... Pročitaj cijelu bilješku »

Moj trogodišnji unuk Danijel Breitenbach čita aktuelnosti na Agroklub.ba . Agroklub i u Frankfurtu. Pročitaj cijelu bilješku »