Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rođendan Agrokluba
  • 19.09.2018. 18:00

Čitatelji o nama: Volimo ići u korak sa Agroklubovim informacijama i novostima. Samo naprijed i nastavite i dalje ovako. Bolje ne može!

Hvala vam, dragi naši čitatelji, što ste svakodnevno s nama jer smo upravo zbog vas tu gdje jesmo. Pitali smo vas - što za vas znači Agroklub i koliko vam pomaže u vašem svakodnevnom životu, a neke od najzanimljivijih odgovora saznajte u nastavku ;)

Foto: Karolina Tušek
  • 1.634
  • 169
  • 0

Dragi naši, kao što već znate, Agroklub slavi svoj 10. rođendan. Zato bismo htjeli iskoristiti ovu svečanu i posebnu priliku i zahvaliti se svima vama koji ste s nama ovdje od prvoga dana, koji nas bodrite i čitate. Koji ste ovdje završili slučajno, ili ste s namjerom došli saznati nove informacije i savjete koji bi vam pomogli u poljoprivrednoj proizvodnji.

Trudimo se već 10 godina, osluškujući vaša pitanja i probleme, svakodnevno vam plasirati što veću količinu kvalitetnih informacija iz svih segmenata poljoprivrede. Zauzvrat smo dobili vaše povjerenje koje nas je dovelo do ovdje gdje smo sada, tako da danas, na tri domene i tri tržišta (Hrvatska, Srbija i BiH), Agroklub generira oko 30.000 posjeta/dnevno!

Što vama znači Agroklub?

Stoga smo vas pitali - što vama znači Agroklub u vašem svakodnevnom životu? Koliko su vam naši članci pomogli? Oduševili su nas vaši komentari u stihovima, sve dobre želje i čestitke kojima ste nam izamamili iskren i zahvalan osmijeh na lice. Izdvojili smo neke najzanimljivije odgovore. 

Dženana Dženy Begović oduševila nas je svojim komentarom u stihovima u kojima je obuhvatila sve segmente Agroklubovog rada:
"Agroklub pratim jer hoću da shvatim sve ono to agronomi kažu jer znam da znaju i nikad nas ne lažu. Kad se voće sadi, kad se u njivi radi, kad se plod štiti, kad će bolje biti..., pitanja se nižu, a odgovori stižu. Kad je grožđe zrelo, kad je ljeto vrelo, kad se navodnjava, kad se dosijava, kad se pšenica žanje, kad je alarmantno stanje, sve nas agroklub uputi, svaki savjet ćemo čuti. Kako štititi plantaže, kakve koristiti ambalaže, gdje kupca naći, kako se u svemu snaći... sve je Agroklub objasnio, ni za šta nisi zakasnio."

U porodici Ameline Amić idu u korak sa Agroklubovim informacijama, a o ona nam je napisala: "Sretan rođendan. Sa obzirom da smo porodično orijentirani na poljoprivredu, ima nas inžinjera itd. te da se bavimo mlijekom i dajemo ga u otkup, volimo ići u korak sa Agroklubovim informacijama i novostima. Smatramo da nastojite unaprijediti svaki vid poljoprivredne proizvodnje u BiH. Samo naprijed i nastavite i dalje ovako. Bolje ne može. 

Naš čitatelj Mario Miličević otkrio nam je da je uz nas podigao zasad organske proizvodnje. Evo što mu Agroklub znači: "Meni znači sve. Uz Vas sam podigao zasad, organska proizvodnja. Svi savjeti na jednom mjestu. Razvrstani po kategorijama. Pregledno, ilustrirano, pojašnjeno. 10-tka za 10.

Nadžida Nadja Fehrić si uz našu pomoć olakša rad. "Ja sam dijete sela i danas danile. Vaša stranica mi dođe ko još jedan pomoćnik, jer čitajući vaše savjete olakšam sama sebi rad. Danas niko neće da se bavi ovim sto ja radim (ili jako malo) i teško je doći do radnika. Zato hvala Vama što postojite, jer uz Vas olakšam sebi posao, svašta naučim. Pozz iz Višegrada od jedne zaljubljenice u agro-kulturu.

Za Adelu Mujić smo na prvom mjestu kada traži savjete i informacije o poljoprivredi: "Kada mi je potrebna neka nova informacija, AgroKlub je prvo mjesto koje posjetim i na kojem sigurno nađem ono što tražim. Vi ste broj 1 u online savjetima i korisnim informacijama u svijetu poljoprivrede! Želim Vam sretan rođendan i uspješno poslovanje u narednim godinama koje su pred Vama!  (R)Evolucija poljoprivrede." 

Dakle, osim gore navedenih čitatelja (Dženana Dženy Begović, Amelina Amić, Mario Miličević, Nadžida Nadja Fehrić, Adela Mujić), kako smo i obećali, super majicu dobit će i Ernada Muhić, Abida Hercegovac, Esad Eso, Emina Muminović, Behro Selimović. 

Molimo vas da nam na mail adresu info@agroklub.ba pošaljete svoje podatke: ime i prezime, adresu, veličinu majice te želite li mušku ili žensku majicu koja će vam brzo nakon toga stići! 

Na kraju još jednom zahvaljujemo svima koji su na ovaj ili onaj način sudjelovali u kreiranju sadržaja na portalu, svima koji sušerali vijesti, novosti i zanimljivosti sa svojih gospodarstava, onima koji su s nama podijelili svoje probleme te onima koji nas redovito čitate i šaljete nam svoje ideje i dobronamjerne kritike. Mi smo tu za vas.

Veliko vam hvala i pozivamo vas da budete s nama i narednih deset godina :)

 


Tagovi

Čitatelji Agroklub 10. rođendan 10 godina


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.