Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Otkup smilja
  • 10.10.2016. 14:00

Počinje otkup smilja, javite se!

Uz otkup, preuzmite i sadnice smilja za jesensku sadnju.

Foto: Sanja Čović
  • 260
  • 11
  • 0

Agro Centar Bojka iz Ljubuškog uskoro kreće s otkupom smilja. Također, ta tvrtka koja se između ostaloga bavi proizvodnjom sadnica više poljoprivrednih kultura i u svojem posjedu imaju tehnički opremljen centar za sijanje i pikiranje sadnica, ima milione sadnica koji čekaju hercegovačke poljoprivrednike da ih preuzmu radi jesenske sadnje.

Svi proizvođači koji su zainteresirani mogu se prijaviti na broj 063/323-424. Novi pogon destilerije je spreman za preradu, piše abcportal.

Foto: Sanja Čović


Povezana biljna vrsta

Smilje

Smilje

Engleski naziv: Immortelle | Latinski naziv: Helichrysum sp.

Smilje je dugotrajna biljka koja pripada rodu Helichrysum iz porodice Asteraceae, a obuhvata preko šesto različitih vrsta rasprostranjenih širom svijeta. Vrsta H. arenarium... Više [+]

Tagovi

Smilje Otkup Jesenska sadnja


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]