Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Drin

Tip: Organska gnojiva
Proizvođač: Green Has Italia S.p.A.

Drin aktivira biohemijske i enzimatske procese u biljci i poboljšava rezultate metabolizma i procese fotosinteze. Sadrži visoko koncentrovane L-α aminokiseline, kao što su alanini, arginin, asparginska kiselina, cistein, glutaminska kiselina, glicin, hidroksi prolin, histidin, izoleucin, metionin, fenilalanin, prolin, serin, treonin, triptofan, tirosin, valin, koje su potrebne za sintezu proteina. Te aminokiseline biljka brzo asimilira. U prirodi se te aminokiseline stvaraju biohemijskim procesima, a proizvod ubrzava taj proces dodavajući ih direktno na list pa je metabolizam puno brži. Aminokiseline stimuliraju razvoj i metabolizam brojnih organa biljke, poboljšavaju učinak mikroelemenata, pospješuju njihov brzi premještaj po biljci u organe u kojima su potrebni.

Sastav: ukupne aminokiseline 39%, organski ugljik 19%.

Drin stimulira klijanje, ukorjenjivanje, cvjetanje, povećanje plodova, pomaže biljkama da lakše podnesu različite stresove (previsoka temperatura, preniska temperatura, tuča , suša, pri napadu bolesti i štetnika,....). Preporučuje se koristiti kod vegetativnog porasta, povećanja plodova, stresa...

KOMPATIBILNOST: proizvod se može miješati sa uobičajenim sredstvima za zaštitu bilja, ali zbog svojeg sastava preporučuje se da se upotrebljava sam (ili s nekim drugim gnojivom). Ne smije se kombinirati sa sredstvima koja imaju jaku alkalnu reakciju, preparatima koja sadrže bakar, sumpor, sulfate i različitim mineralnim uljima.

N
7,00%

Pogledajte ostala gnojiva proizvođača: Green Has Italia S.p.A.