Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Bio-algeen S-92

Tip: Organska gnojiva
Proizvođač: Shulze i Hermsen GmbH

Bio-algeen S-92 je snažan aktivator i stimulator rasta biljke. Upotrebljava se u svim važnim fazama razvitka biljaka (nicanje, pupanje, početak oblikovanja ploda...), specijalno se koristi i za jačanje biljaka oslabljenih zbog presađivanja, suše, bolesti, djelovanja štetočina i raznih oštećenja. Nanosi se folijarno ili zalijevanjem. Njegova se primjena u poljoprivredi iz godine u godinu povećava. Poljoprivrednici su zadovoljni njegovom jednostavnom primjenom i mogućnošću mješanja sa drugim uobičajenim dodatcima, stoga im nije potrebno dodatno vrijeme ili mehanizacija. Razrjeđuje se u visokom omjeru, tako da je cijena proizvoda po hektaru niska. Biljke i drveće tretirane sa bio-algeen S-92 su zdravije, bolje iskorištavaju hranjive sastojke i zbog toga daju veće i kvalitetnije urode. Primijenjuje se za: biljke, zelene površine, ozdravljivanje drveća. Bio-algeen S-92 je vrhunsko prirodno sredstvo za stimuliranje rasta i razvitka biljaka proizvedeno iz najstarije biljke na zemlji - morske alge.

Bio-algeen S-92 sadržava poliuronske sastojke iz morske alge identične smeđim huminskim kiselinama i mikroelemenate, vitamine, aminokiseline i alginske kiseline. Djelovanjem navedenih sastojaka biljke mogu u potpunosti ostvariti svoj genetski potencijal.

Certificirani ekološki proizvod - ECO CERT SHC

PRIMJENA:

UOBIČAJENA DOZACIJA: 2 litre bio-algeena S92/400 litara vode po ha (najmanje 1:100)

Bio-algeen može se miješati sa svim pesticidima i fungicidima danas poznatim, a da ne mijenja njihovu djelotvornost. Mangan (Mn), cink (Zn), bakar (Cu) i bor (B) smiju se upotrijebiti samo u keliranom obliku, dok se magnezij (Mg) ne smije miješati sa ovim proizvodom. Biljke koje su kontinuirano bile tretirane sa bio-algeen proizvodima teže izgradnji prirodne otpornosti na gljivice i štetočine – one su jače i zdravije. Pri tome treba voditi računa da se u vodu uvijek prvo ulijeva bio-algeen, promiješa, a zatim se dodaju i ostala sredstva. Kad se koristi s tekućim azotom, mehanizacija koj se koristi mora se svakodnevno čistiti. Kao mjera opreza od površinskog strujanja i statičkog elektriciteta, na spojku prikolice traktora treba pričvrstiti lanac za uzemljenje i zadržati se u kontaktu s tlom za vrijeme punjenja, prijevoza i raspršivanja.

N P K Mg Ca S
0,02% 0,01% 0,10% 0,02% 0,31% 0,08%

Pogledajte ostala gnojiva proizvođača: Shulze i Hermsen GmbH