AgroKlub.ba

\

Financiranje

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Financiranje » Za podsticaje isplaćeno gotovo 4 miliona KM

Za podsticaje isplaćeno gotovo 4 miliona KM

Isplata podsticaja

Za podsticaje isplaćeno gotovo 4 miliona KM

Datum: 30.09.2016. 20:00

Kategorija:

Financiranje

Sa sredstvima uplaćenim uz, gotovo izvršene obaveze iz prošle godine, po osnovu podsticaja za 2016. godinu, Agencija za agrarna plaćanja RS uplatila je ukupno 15.200.000 KM.

Gotovo 4 miliona KM uplatila je ​Agencija za agrarna plaćanja Republike Srpske isplatila je po osnovu podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju. Isplaćeno je 732.775,23 KM podsticaja za pčelarsku proizvodnju, objekte u stočarstvu, premiji za poribljavanje i premiji za lagune i silo trenčeve za 2015.godinu.

Agencija za agrarna plaćanja Republike Srpske uplatila je i 3.100.000 KM po osnovu podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju u Republici Srpskoj. Pored toga obezbjeđena su posebna sredstva za razvoj poljoprivrede opštine Srebrenica u iznosu od 100.000 KM, mimo redovnih podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju, koja na godišnjem nivou za ovu opštinu iznose 900.000 KM.

Sa sredstvima uplaćenim uz, gotovo izvršene obaveze iz prošle godine, po osnovu podsticaja za 2016.godinu uplaćeno je ukupno 15.200.000 KM.

Foto: Bigstockphoto/Anton Matushchak

Broj pregleda članka: 302; Uspješnost članka: 21.1

Tagovi: Isplata, Podsticaji, Agencija za agrarna plaćanja RS

Ključne riječi članka: za, podsticaje, isplaceno, gotovo, 4, miliona, km, proizvodnju, podsticaja, gotovo, osnovu, poljoprivrednu, premiji, godinu, republike, uplatila, miliona, agrarna, plaćanja, isplaćeno, srpske, poljoprivrednu proizvodnju, osnovu podsticaja, republike srpske, plaćanja republike, agrarna plaćanja, plaćanja republike srpske, agrarna plaćanja republike


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!