Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krediti za poljoprivrednike
  • 08.10.2017. 13:00

Ubrzati i pojednostaviti kredite za poljoprivrednike

Cilj kredita za poljoprivredu iz Fonda Partner, koji je formiran pri Ministarstvu poljoprivrede, je podsticanje bržeg razvoja poljoprivrede i sela.

Foto: Pixabay/
  • 339
  • 22
  • 0

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, Stevo Mirjanić, sa saradnicima, razgovarao je sa predstavnicima NLB banke a.d. Banjaluka o ubrzanju i pojednostavljenju procedura za plasman kredita za poljoprivrednike iz kreditne linije Fonda Partner.

Kredite za poljoprivredu iz Fonda Partner, koji je formiran pri Ministarstvu, a čiji je cilj podsticanje bržeg razvoja poljoprivrede i sela, plasira NLB banka po fisknoj kamatnoj stopi od 3,3 odsto godišnje, što je najpovoljniji kredit koji se trenutno može naći na tržištu.

Korisnici kredita mogu biti porodična poljoprivredna gazdinstva (nekomercijalna i komercijalna), preduzetnici, privredna društva i akcionarska društva iz oblasti poljoprivrede, poljoprivredne zadruge, te drugi poslovni subjekti registrovani za obavljanje djelatnosti poljoprivrede i prehrambene industrije, koji su upisani u Registar korisnika podsticajnih sredstava.

Detaljnije informacije o kreditima za poljoprivredu iz kreditne linije Fonda Partner zainteresovani korisnici mogu pronaći na sajtu NLB banke.

Foto: Pixabay/2211438


Tagovi

Krediti za poljoprivrednike Poljoprivredni krediti Stevo Mirjanić Fond Partner NLB banka


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Na toplijim lokalitetima evidentiran je intenzivan porast vinove loze. Zbog najavljenog kišnog razdoblja poželjno je izvršiti preventivnu zaštitu vinograda jednim od pripravaka: Mikal flash, Mikal Premium F, Curzate F, Pergado F, Fantic F,... Više [+]