Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv
  • 19.10.2016. 10:00

Sufinanciranje solarnih panela na štalama

Ministarstvo poljoprivrede Hercegbosanske županije objavilo je Javni poziv Udrugama poljoprivrednih proizvođača za sufinanciranje Projekata instaliranja solarnih panela na štalskim objektima.

Foto: vladahbz.com
  • 183
  • 7
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije objavljuje Javni poziv Udrugama poljoprivrednih proizvođača za sufinanciranje Projekata instaliranja solarnih panela na štalskim objektima na području Hercegbosanske županije.

Predmet ovog Javnog poziva je javno prikupljanje prijava Udruga poljoprivrednih proizvođača za sufinanciranje Projekata instaliranja solarnih panela na štalskim objektima smještenim na području Hercegbosanske županije sukladno točki IV 7. Programu utroška sredstava tekućih prijenosa "Poticaj poljoprivrednoj proizvodnji" utvrđenih proračunom Hercegbosanske županije za 2016. godinu kojim je predviđena pomoć udrugama poljoprivrednih proizvođača za instaliranje solarnih panela na štalskim objektima za smještaj ovaca, koza i goveda za njihove članove koji nemaju osiguran priključak električne energije.

Javni poziv i prijavni obrazac i izjavu pronađite u dokumentima ispod teksta.

Foto: vladahbz.com


Dokumenti


Tagovi

Vlada Hercegbosanske županije Javni poziv Sufinanciranje Solarne štale


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.