Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Žensko preduzetništvo
  • 12.01.2019. 12:30

Prijavite se: Eda podržava preduzetništvo žena

Minimalan iznos bespovratnih finansijskih sredstava koja mogu biti odobrena za pojedinačni projekat je 30.000 KM, a maksimalni iznos je 45.000,00 KM.

Foto: WikimediaCommons/Bob Nichols
  • 512
  • 92
  • 0

U okviru projekta "Evropski akt o malom biznisu kao okvir strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH", Agencija za razvoj preduzeća Eda je raspisala javni poziv za dostavljanje koncepata projektnih prijedloga za podršku razvoju preduzetništva žena putem bespovratnih finansijskih sredstava (grantova) iz Mehanizama za podršku implementaciji strategija razvoja malih i srednjih preduzeća.

Koncepte projektnih prijedloga mogu da dostave udruženja građana i fondacije, poslovna udruženja, privredne komore i razvojne agencije.

Ukupan raspoloživi iznos bespovratnih finansijskih sredstava za ovaj javni poziv je 90.000 KM. Minimalan iznos bespovratnih finansijskih sredstava koja mogu biti odobrena za pojedinačni projekat je 30.000 KM, a maksimalni iznos je 45.000,00 KM. Sredstva mogu biti korištena za realizaciju projekata koji doprinose razvoju preduzetništva žena.

Krajnji rok za prijem prijava je 15.02.2019. godine, do 15.00 časova.

Javni poziv sa detaljnim informacijama i obrascima preuzmite ispod članka

Projekat "Evropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH", finansira Sida putem Ambasade Švedske u BiH.


Dokumenti


Tagovi

Žensko preduzetništvo Agencija za razvoj preduzeća Eda Bespovratna sredstva


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.