Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zahtjev za podsticaj
  • 11.10.2019. 07:30
  • Dobojska regija, Republika Srpska, Šamac

Poljoprivrednici, podnesite zahtjev za podsticaj u roku

Za većinu podsticaja u Opštini Šamac rok ističe 31. oktobra, osim za podsticaje za proizvodnju duvana u listu, koji ističe 15. decembra, te za vanredne pomoći za šta je rok do kraja godine.

Foto: Pixabay/LaraHughes
  • 314
  • 21
  • 0

Stručni saradnik za poljoprivredu u opštini Šamac Mladen Adžić apelovao je da poljoprivredna gazdinstva u roku podnesu zahtjeve za podsticaje, za šta je u opštinskom budžetu u 2019. godini planirano 115.000 KM.

Za većinu podsticaja rok ističe 31. oktobra, osim za podsticaje za proizvodnju duvana u listu, koji ističe 15. decembra, te za vanredne pomoći za šta je rok do kraja godine.

"Sredstva u iznosu od 115.000 KM biće upotrijebljena za isplatu podsticaja po zahtjevima poljoprivrednih gazdinstava prema Pravilniku o podsticajima u poljoprivredi za 2019. godinu (većim dijelom), te za sufinansiranje projekata u poljoprivredi zajedno sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske (manjim dijelom)", naveo je Adžić.

On je dodao da su, prema podnesenim zahtjevima, do sada u ovoj godini poljoprivredna gazdinstva najviše zainteresovana za podsticaje u plasteničkoj proizvodnji, odnosno za uzgoj priplodnih krmača u stočarskoj proizvodnji, stoji na stranicama Opštine Šamac.


Tagovi

Zahtejv za podsticaj Opština Šamac Plastenička proizvodnja Uzgoj priplodnih krmača


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.