Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Samozapošljavanje
  • 22.10.2019. 08:00
  • Prijedorska regija, Republika Srpska, Novi Grad

Podsticajna sredstva za samozapošljavanje - 5.000 po nezaposlenom licu

Pravo može ostvariti samo lice koje se namjerava baviti proizvodnom, zanatsko-prizvodnom ili zanatsko-uslužnom djelatnošću u formi samostalnog preduzetnika.

Foto: Pixabay/Kaserei
  • 372
  • 27
  • 0

Program dodjele podsticajnih sredstava za samozapošljavanje sprovodi Opština Novi Grad sa ciljem da podstakne zapošljavanje, unapređenje i razvoj preduzetništva na svom području.

Pravo imaju nezaposlena lica sa prebivalištem na području opštine Novi Grad koja se vode na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS, Biro Novi Grad, najmanje 3 mjeseca prije objavljivanja javnog poziva.

Pravo može ostvariti samo lice koje se namjerava baviti proizvodnom, zanatsko-prizvodnom ili zanatsko-uslužnom djelatnošću u formi samostalnog preduzetnika, kao osnovno zanimanje uz uslov da se djelatnost nastavi obavljati najmanje 12 mjeseci od dana potpisivanja Ugovora. 

Podsticajna sredstva za samozapošljavanje će se dodijeliti nezaposlenim licima za opravdane troškove, a najviše do 5.000 po nezaposlenom licu.

Prijava za dodjelu podsticajnih sredstava za samozapošljavanje se u roku utvrđenom u Javnom pozivu, sa kompletnom dokumentacijom, dostavlja lično na info pult Opštine u zatvorenoj koverti, ili poštom na adresu: Opština Novi Grad, Prijava za dodjelu podsticajnih sredstava za samozapošljavanje, Komisija za dodjelu podsticajnih sredstava za samozapošljavanje, Petra Kočića 2, Novi Grad.

Kompletan tekst javnog poziva, kao i prijavni obrazac za ostvarivanje podsticajnih sredstava za samozapošljavanje se mogu dobiti u Odjeljenju za privredu i poljoprivredu Opštinske uprave opštine Novi Grad, slanjem upita na email adresu: ozp@opstina-novigrad.com ili preuzeti u dokumentu ispod teksta.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja Javnog poziva (13. novembra 2019. g.).

Više informacija potražite ovdje


Dokumenti


Tagovi

Samozapošljavanje Podsticajna sredstva Javni poziv Prijavi obrazac Novi Grad


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]