Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv
  • 30.12.2019. 10:00
  • Fočanska regija, Republika Srpska, Foča

Podrška od 25.000 KM marginalizovanim grupama žena

Finansiranje samozapošljavnja lica iz ciljne grupe iz Javnog poziva za 5 lica u iznosu od 5.000,00 KM po jednom nezaposlenom licu, nosiocu aplikacije, što ukupno iznosi 25.000,00 KM.

Foto: Pixabay/Capri23auto
  • 190
  • 18
  • 0

Opština Foča raspisuje Javni poziv u okviru implementacije USAID Programa podrške marginalizovanim grupama žena na području opštine Foča kao partnerske jedinice lokalne samouprave. Sredstva za finansiranje biznisa obezbjeđena su sufinansiranjem 50% od Američke agencije za međunarodni razvoj USAID/ PPMG i 50% iz budžeta Opštine Foča.

Finansiranje samozapošljavnja lica iz ciljne grupe iz Javnog poziva za 5 lica u iznosu od 5.000,00 KM po jednom nezaposlenom licu, nosiocu aplikacije, što ukupno iznosi 25.000,00 KM.

Pravo na dodjelu sredstava kroz Javni poziv imaju žene koje pripadaju marginalizovanim grupama, žene žrtve nasilja, samohrane majke, nezaposlene žene mlađe od 30 godina, žene s invaliditetom ili s djetetom s invaliditetom, nezaposlene žene koje žive i koje će svoju samostalnu djelatnost obavljati u ruralnom području opštine Foča.

Javni poziv i prijavni obrazac na kojima je navedena potrebna dokumentacija možete preuzeti u šalter sali Opštine (šalter 4) ili u dokumentima ispod teksta

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti lično u šater salu(šalter broj 4) ili putem pošte. 


Dokumenti


Tagovi

Javni poziv Opština Foča Marginalizovane grupe žena


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.