Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Donacija
  • 24.05.2016. 10:10

OPG-ima podijeljeno 14 laktofriza

Vrijednost isporučene opreme je 100.000 KM, od čega oprema za općinu Tomislavgrad iznosi 70.000 KM, a za općine Bosansko Grahovo i Drvar 30.000 KM.

Foto: vladahbz.com
  • 79
  • 2
  • 0

Mljekarska oprema za korisnike s prostora Hercegbosanske županije isporučena je u sklopu projekta Primjena koncepta ljudske sigurnosti u cilju stabilizacija zajednica u Hercegbosanskoj županiji u Tomislavgradu.

Poboljšanje kvalitete mlijeka

Predstavnici UNDP-a, navodi se na stranici Vlade Hercegbosanske županije, isporučili su 14 laktofriza, opremu namijenjenu za čuvanje i poboljšanje kvalitete mlijeka, koji će se instalirati na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

Vrijednost isporučene opreme je 100.000 KM, od čega oprema za općinu Tomislavgrad iznosi 70.000 KM, a za općine Bosansko Grahovo i Drvar 30.000 KM. Provedbom projekta Primjena koncepta ljudske sigurnosti u cilju stabilizacija zajednica u Hercegbosanskoj županiji do sad je isporučeno mljekarske opreme u vrijednosti od 500.000 KM.

Foto: vladahbz.com


Tagovi

Tomislavgrad Laktofriz UNDP Donacija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.