Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Isplata podsticaja
  • 02.06.2020. 16:30

Isplaćeno više od 2 miliona KM za podsticaje

Ministarstvo poljoprivrede Republike Srpske isplatilo juče premije za mlijeko.

Foto: JumpStory (ilustracija)
  • 299
  • 19
  • 0

​Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, posredstvom Agencije za agrarna plaćanja RS juče je isplatilo 2.435.899 KM za premiju za mlijeko.

O narednoj uplati javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Isplaćeno preko 2 miliona KM za premije za mlijeko

Podsjećamo da je početkom maja ministarstvo poljoprivrede RS isplatilo podsticaje u poljoprivredi, za tekuću, 2020. godinu. Isplaćene su bile takođe premije za mlijeko, za drugi mjesec ove godine.

Tokom 2020. ažurno su se isplaćivali aktuelni ovogodišnji podsticaji. Resorno ministarstvo očekuje da će se i u narednom periodu nastaviti sa redovnom isplatom podsticajnih sredstava poljoprivrednim proizvođačima. 


Tagovi

Isplata podsticaja Premija za mlijeko Ministarstvo poljoprivrede Podsticajna sredstva Poljoprivrenici Agrarna plaćanja Redovna isplata


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić