Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv
  • 05.04.2024. 16:30

Goražde dodjeljuju 20 plastenika građanima, ovo su uvjeti

Riječ je o projektu koji ovaj grad provodi u saradnji sa nevladinom organizacijom Muslim Aid Association

Foto: MAABiH
  • 93
  • 22
  • 0

U Goraždu je u toku javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu 20 plastenika u površini od 100 m2 sa sadnim/sjemenskim materijalom, sistemom za navodnjavanje, kristalonima i dodatnom opremom.

Riječ je o projektu koji ovaj grad provodi u saradnji sa nevladinom organizacijom Muslim Aid Association, a koji zajednički sufinansiraju 80% sredstava, dok krajnji korisnik osigurava ostatak, odnosno 20 posto (740 KM) od ukupne cijene plastenika i dodatne opreme.

Pravo na učešće u Projektu imaju socijalno i materijalno ugrožene osobe i mlade osobe sa područja Grada Goražde, koje posjeduju vlastito poljoprivredno zemljište ili zemljište u vlasništvu članova uže porodice po pravoj liniji (majka, otac, djed…), kao i zemljište ustupljeno na korištenje ili uzeto u zakup u neposrednoj blizini stambenog objekta u kojem stanuju.

Rok za podnošenje zahtjeva je 15 dana, od dana objavljivanja javnog poziva na web stranici i na oglasnoj ploči Grada Goražde.

Detalje javnog poziva možete pogledati u dokumentu ispod ovog teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Sufinansiranje nabavke Dodjela plastenika Javni poziv Goražde Poljoprivreda Plastenička proizvodnja Muslim Aid Association


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Stolisnik ili hajdučka trava i kantarion ili gospina trava, smatraju se jednim od najstarijih ljekovitih biljaka za ozdravljenje i dobro raspoloženje. 😊☀️❣️U Mostaru je vrijeme njihove berbe. 🌼💮
Cim#netaknutapriroda 🌿