Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv
  • 23.07.2019. 15:30
  • Tuzlanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Gračanica

Dodjeljuju plastenike od 100 m2 sa dodatnom opremom

Jedan od uslova za dodjelu je da podnosioc zahtjeva sufinansira 20% od nabavne cijene plastenika sa pratećom opremom, ali i da ima mogućnost navodnjavanja.

Foto: Depositphotos/valphoto
  • 461
  • 34
  • 0

Grad Gračanica objavio je Javni poziv za predaju zahtjeva za dodjelu plastenika od 100 m2 sa dodatnom opremom putem sufinansiranja u projektu. 

Pravo  na učešće u Projektu imaju socijalno i materijalno ugrožene osobe i mlade osobe sa područja Grada Gračanica koje posjeduju vlastito poljoprivredno zemljište ili njihovi uži članovi porodice kao i  zemljište ustupljeno na korištenje ili u zakup u neposrednoj blizini stambenog objekta u kojem stanuju. 

Jedan od uslova za dodjelu je da podnosioc zahtjeva sufinansira 20% od nabavne cijene plastenika sa pratećom opremom, ali i da ima mogućnost navodnjavanja

Koji su ostali uslovi i kriteriji, na čemu ostvariti dodatne bodove, što je potrebno od dokumentacije, koja je procedura odabira korisnika i ostale informacije potražite u dokumentu ispod teksta

Obrasci zahtjeva za prijavu mogu se preuzeti na info pultu Grada Gračanica i zajedno sa dokumentacijom predati u zatvorenoj koverti na protokol Grada Gračanica sa naznakom "Za javni poziv za dodjelu plastenika".

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za poduzetništvo, lokalni razvoj i finansije Grada Gračanica, ili na broj telefona 035/700 857 svakim radnim danom od 08:00-15:00 sati.

Javni poziv ostaje otvoren do 30.07. 2019. godine do 15:00 sati.

Treba napomenuti da je Javni poziv objavljen u sklopu projekta "Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih osoba kroz proizvodnju povrća u plastenicima" Grada Gračanica u 2019. godini i na osnovu Sporazuma o saradnji sa "MAID" Sarajevo kojim su osigurana donatorska sredstva od strane Humanitarne organizacije "MAID 40 %. 


Tagovi

Javni poziv Dodjela plastenika Socijalno ugroženi Materijalno ugroženi Pravo učešća Uslovi Gračanica


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.