Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv
  • 05.06.2019. 15:30

Dodjela sredstava za sufinansiranje programa udruženja građana i fondacija

Pravo učestvovanja imaju udruženja kao što su lokalni ekonomski razvoj, projekti jačanja uloge mjesne zajednice, projekti koji doprinose razvoju lokalne samouprave i slično.

Foto: Depositphotos/alicjane
  • 130
  • 20
  • 0

Ministarstvo uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, objavilo je danas Javni poziv za dodjelu sredstava granta za sufinansiranje projekata/programa udruženja građana i fondacija.

Pravo učestvovanja imaju udruženja i fondacije registrovane u skladu sa Zakonom o udruženjima i fondacijama Republike Srpske ("Službeni glasnik Republike Srpske", br. 52/01 i 42/05) i koja zastupaju ili promovišu interese Republike, odnosno jedinice lokalne samouprave i jačaju njen ugled u sljedećim oblastima: građansko društvo, ljudska prava i prava nacionalnih manjina, projekti koji promovišu Republiku i/ili jedinicu lokalne samouprave u evropskim integracijama, lokalni ekonomski razvoj, projekti jačanja uloge mjesne zajednice, projekti koji doprinose razvoju lokalne samouprave, projekti koji doprinose jačanju kapaciteta organa jedinice lokalne samouprave, projekti koji doprinose poboljšanju kvaliteta komunalnih i drugih usluga iz nadležnosti jedinice lokalne samouprave, zaštita od elementarnih nepogoda na području jedinice lokalne samouprave i edukacija zaposlenih u organima jedinice lokalne samouprave.

Uz javni poziv su objavljeni opšti i posebni kriteriji za dodjelu sredstava granta, potrebna dokumentacija te  popratni obrasci neophodni za apliciranje na isti.

Javni poziv ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Nezavisne novine". Isti je objavljen i na sajtu Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, a možete ga preuzeti i u dokumentu ispod teksta


Dokumenti


Tagovi

Javni poziv Grant Udruženja Sufinansiranje programa Ekonomski razvoj


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#telad i umiljati pas