Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Isplata podsticaja
  • 13.05.2021. 15:00

Danas isplaćeno oko 1,6 miliona KM potpora za modernizaciju sistema protivgradne odbrane

Ukupan iznos isplaćenih sredstava za ove namjene je 1.623.271,54 KM, a zaključno sa današnjom isplatom, za subvencije je izdvojeno ukupno 14.427.507 KM, u 2021. godini.

Foto: Julijana Kuzmić
  • 97
  • 9
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas je isplatilo podsticaje na osnovu podrške modernizaciji sistema protivgradne odbrane.

Ukupan iznos isplaćenih sredstava za ove namjene je 1.623.271,54 KM, a zaključno sa današnjom isplatom, za subvencije je izdvojeno ukupno 14.427.507 KM, u tekućoj godini.

Navedena novčana sredstva obezbijeđena su posredstvom Agencije za agrarna plaćanja RS, stoji u saopštenju nadležnog ministarstva. O narednoj uplati javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Isplaćeno oko 675 hiljada KM za interventni otkup svinja

Podsjetimo, prošle sedmice isplaćene su i premije za interventni otkup svinja, za 2021., a ukupan iznos izdvojenih sredstava po ovom osnovu je 675.400 KM. Nedavno je takođe resorno ministarstvo isplatilo i premije za voće, za prošlu godinu, u ukupnoj vrijednosti od 1.912.133 KM.


Tagovi

Isplata podsticaja Sistem protivgradne odbrane Ministarstvo poljoprivrede Premije Interventni otkup


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Na toplijim lokalitetima evidentiran je intenzivan porast vinove loze. Zbog najavljenog kišnog razdoblja poželjno je izvršiti preventivnu zaštitu vinograda jednim od pripravaka: Mikal flash, Mikal Premium F, Curzate F, Pergado F, Fantic F,... Više [+]