Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Grad Tuzla
  • 24.02.2018. 12:30

Bez prijave nema novčane podrške

Poljoprivredni proizvođači sa područja grada Tuzla trebaju prijaviti planirani obim i vrstu poljoprivredne proizvodnje za 2018. godinu.

  • 397
  • 32
  • 0

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači sa područja grada Tuzla koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata, da su u skladu sa Pravilnikom o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata, obavezni prijaviti planirani obim i vrstu poljoprivredne proizvodnje za 2018. godinu, najkasnije do 31.03.2018. godine. 

U priopćenju Grada Tuzle naglašavanju da se planirani obim poljoprivredne proizvodnje po kulturama, kao i brojno stanje stočnog fonda po vrstama, mogu prijaviti samo jednom u toku godine, najkasnije do navedenog datuma. 

Uvjet za ostvarivanje prava na novčanu pomoć

Upozoravaju se poljoprivredni proizvođači da je prijava poljoprivredne proizvodnje na gazdinstvu, obavezna i uvjet za ostvarivanje prava na bilo koji oblik novčane podrške iz primarne poljoprivredne proizvodnje u 2018. godini.

Prijave se podnose na propisanim obrascima koji se mogu preuzeti u Službi za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla, svakog radnog dana od 8 do 12 sati, a popunjene prijave se predaju putem pisarnice Grada Tuzla.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla, ili putem telefona 035/307-416.

Foto: Bigstockphoto/vokovslava


Tagovi

Uvjet za potporu Grad Tuzla Novčana pomoć Registar poljoprivrednih gazdinstava Registar klijenata


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.