Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podsticaji
  • 05.12.2016. 14:00

60 miliona KM za podsticaje u 2017. godini

Za podsticaje u idućoj godini predviđeno je 60 miliona KM, rekao je ministar poljoprivrede RS, Stevo Mirjanić.

Foto: Bigstockphoto/baiajaku
  • 1.920
  • 95
  • 0

Za podsticaje u narednoj godini predviđeno je 60 miliona KM, rekao je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić. Dodao je da nisu samo ta sredstva faktor razvoja, već su to i druge inicijative koje moraju imati svi zaposleni i u lokalnoj samoupravi i na nivou Republike Srpske.

"Pare nisu uvijek limitirajući faktor razvoja, ima i nešto drugo, a to se zove ideja i upornost da se nešto realizuje. Osim toga, treba prikupljati i sredstva izvan područja Republike Srpske", smatra Mirjanić, a prenosi biznisinfo.

Jednim dijelom, dodao je na sastanku sa načelnikom opštine Gradiška Zoranom Adžićem, pokušat će se pomoći voćarima sa područja opštine Gradiška koji su pretrpjeli štetu od mraza u ovoj godini, te smatra da će do kraja godine biti definisano koliko će to biti.

"Neće biti velika sredstva. Daleko važnije od toga jeste da će to biti jedan odnos društva, prije svega, Vlade da pomogne proizvođačima koji su imali štetu", rekao je Mirjanić.

Foto: Bigstockphoto/baiajaku


Tagovi

Podsticaji Iznos Stevo Mirjanić


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.