Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Fieragricola Verona

Sadilice za povrće, strojevi za berbu voća, grožđa, specijalizirana mehanizacija za rad u vinogradu te brojna inovativna rješenja ono su po čemu je sajam u Veroni jedinstven. I premda bismo pomislili da je sve u sjeni maslina, vina, grožđa i voća, i ono što se događa u stočarskom dijelu Fieragricola je doista fantastično. Izložba govedarstva je zasigurno u samom vrhu svjetskih sajmova, a svakako možemo svjedočiti i razvijenosti talijanskog stočarstva. Doista imamo od njih što naučiti. 

Fieragricola je već više od stoljeća značajan događaj u svijetu poljoprivrede koji se odvija u Veroni početkom februara svake parne godine, posebice stoga što jedini u Italiji pokriva sve teme i područja u poljoprivredi. Velika posjećenost i širok spektar izlagača, radionica, stručnih i znanstvenih susreta pozicioniraju ovaj četverodnevni sajam kao važno mjesto susreta za razgovor o poljoprivrednim temama na razini Evropske unije.

Prethodna galerija

Slijedeća galerija


Autor

Damir Rukovanjski

Diplomirani agronom - dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008. godine.