Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 16.08.2019. 14:00

Zbog manje vrućine lakše će se obavljati poslovi na otvorenom

Federalni hidrometeorološki zavod donosi nam prognozu do kraja sedmice

Foto: Pixabay/GregMontani
  • 49
  • 7
  • 0

Federalni hidrometeorološki zavod donosi nam prognozu do kraja sedmice. Danas će u Hercegovini biti pretežno sunčano. U Bosni postepeno povećanje oblačnosti sa zapada će usloviti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama u Bosni ujutro će biti i magle. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 27°C, na jugu zemlje do 30°C. 

U subotu, 17.08.2019., u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama u Bosni ujutro će biti i magle. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 19°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30°C.

U nedjelju, 18.08.2019., u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab, u Bosni istočnog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini vjetar jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15°C, na jugu zemlje do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 33°C.

U ponedjeljak, 19.08.2019., u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab promijenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16°C, na jugu zemlje do 21°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 29 i 34°C.

Rast i razvoj ratarskih kao i voćarskih i vinogradarskih kultura odvijat će se u povoljnim vremenskim uslovima. Zbog manje vrućine bit će lakše obavljati poslove na otvorenom. 


Tagovi

Vremenska prognoza Sunčano Kiša Oblačno Agro prognoza Padavine


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.