Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 07.02.2020. 10:00

Za vikend nas očekuje razvedravanje

Nastupajući vikend u BiH donosi postepeno razvedravanje, uz mjestimičnu oblačnost. U Hercegovini se očekuje umjerena bura.

Foto: Željko Dulanović (ilustracija)
  • 66
  • 13
  • 0

U predstojećim danima nastavlja se umjereno do pretežno oblačno vrijeme, sa mogućim padavinama u obliku slabog snijega. Vjetar slab do umjeren, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najviši dnevni maksimum do 13. 

Tokom dana se u Krajini, Hercegovini i na jugozapadu Bosne očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, prognozira Federalni hidrometeoroloki zavod. 

U ostatku Bosne bit će uglavnom oblačno. Ponegdje će u centralnim i istočnim dijelovima Bosne provijavati slab snijeg, a u Hercegovini se očekuje umjerena bura. Maksimalna dnevna temperatura od 2 do 8 na jugu od 7 do 12 stupnjeva. 

U subotu će jutro u Bosni bit pretežno oblačno, uz postepeno razvedravanje. U Hercegovini se očekuje period sunčanog vremena. Jutranja temperatura će bit u intervalu od -6 do 1, a dnevni maksimum od 3 do 8, na jugu zemlje od 7 do 12 stupnjeva. 

Pretežno sunčano očekuje nas u nedjelju, uz mjestimičnu umjerenu oblačnost. U kotlinama i uz riječne tokove, može se javit magla ili niska naoblaka. Poslije podne naoblačit će se u Hercegovini i na zapadu Bosne. Ujutru nas čeka - 4 stupnja, na jugu od 0 do 5, a dnevni maksimum do 12 stupnjeva. 

U ponedjeljak će bit pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura se očekuje od -2 do 4, na jugu  od 2 do 7, a dnevna maksimalna do 13 stupnjeva. 
 


Tagovi

Slab snijeg Umjerena bura Temperatura zraka Vjetar Magla


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Ima li ista lakše prodat od peršuna !? 😁