Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 17.07.2020. 10:30

Za kraj sedmice još uvijek promjenljivo, razvedravanje tek u ponedjeljak

Kako je i najavljeno za kraj sedmice, jutros je u Bosni bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a kiša je registrovana u sjevernim područjima. U Hercegovini se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano.

Foto: JumpStory
  • 118
  • 14
  • 0

Kako je i najavljeno za kraj sedmice, jutros je u Bosni bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a kiša je registrovana u sjevernim područjima. U Hercegovini se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano.

Prognostičari Federalnog hidrometeorološkog zavoda objavljuju kako nas u subotu u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog smjera, a jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 13, na jugu zemlje do 19, dok će najviša dnevna temperatura zraka većinom biti između 18 i 24, na jugu zemlje do 27 stupnjeva.

U nedjelju i dalje pretežno oblačno vrijeme. U Bosni su povremeno mogući pljuskovi. U većem djelu Hercegovine malo do umjereno oblačno i sunčano. Nešto više oblaka očekuje se u sjevernim dijelovima Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 25, na jugu zemlje do 29 stupnjeva.

Početak nove sedmice, u ponedjeljak, u Bosni donosi postupno razvedravanje tokom dana. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14, na jugu zemlje do 19, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 24 i 29, na jugu zemlje do 31 stupanj.

Ukoliko još niste obavili žetvu i druge radove na otvorenom, imat ćete mogućnosti narednih dana.


Tagovi

Vremenska prognoza Sunčano Kiša Oblačno Agro prognoza Padavine


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.